Sealet - ogromne gartulacje. Pulchniutka i sliczniutka ta Twoja Agatka. Wracaj do formy!
koriander - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN!!!!!! OCZYWISCIE BEZBOLESNEGO I SZCZESLIWEGO ROZWIAZANIA!
Ja tez nie robie prawie nic. Czekam na wizyte 2.06 mam nadzieje,ze 3.tez nie urdoze,bo moj wtedy nie bedzie miał jak przyjechac,a pozniej to juz moge:-)
ita85 - te skurcze najgorsze ;/ przeszedl mnie troszke dreszczyk po Twoim opisie....
mama mikolaja - jeju,jaka ona sliczna. Mnie najabrdziej rozczulaja niemowlece stópki... :-) jakis fetysz mam czy co??!!

cudowne pieteczki malutkie.
hefi - ja bym nie przezyla calego dnia z taka gromadka! ale fajnie,ze dostalas tyle rzeczy...
Dziewczyny którym dokuczły hemoroidy co na nie używałyście?
uzywam AVENOC. Na ulotce napisane,ze po konsultacji z lekarzem,ale ja uzyłam juz chyba dwa bez porozumienia;/ Dziwczyny pisały wczesniejz,e tego używały,wiec i ja sie zdecydowałam.
Raz spotkalam faceta dzwonil na domofon bardzo wysoko, przytrzymal mi drzwi do windy a ja mu powiedzilam ze ja ide nisko

)) spotkalam go na 7 pietrze, popatrzyl na mnie jak na wariatke , pewnie pomysla; ze go wzielam za jakiegos zbira.
Hahaha

niezła wpadka!!
Ja tez uwazam,ze te wszystkie sprzatania i chodzenie po schodach przed porodem to, jak sie uda, to zbieg okolicznosci tylko. Polozna mi ostatnio powiedziala,ze wsord kolezanek praktykowały takie cwiczenie, ze ciezarnej rozsypywalo sie na podloge pudelko zapałek i ona musiala je pozbierac pojedynczo...
Mimo to,bede probowala wszystkiego,bo chce miec to jak najbpredzej za soba i Maluszka przy sobie.
zdec - GRATULUJE TYTUŁU!