reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Hej dziewczyny:)

my bylismy dzisiaj na zakupkach pogoda lipna brrrr
mąż robi grila pod tarasem tak mu sie zachciało hihi wariat

gratuluje udanych wizyt

askut- gratuluje
koriander- ale fajny prezent na urodzinki

mi lekarz mowil na ostatniej wizycie ze mozemy sie kochac jesli mamy na to ochote:)

a jesli chodzi o truskawki ja tez dzisiaj kupilam kilogram placilam 12zl/kg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
idę spakowac torbę już czas najwyższy;)
Juz dawno powinnas :tak: jakbys wczesniej spakowala to moze by sie cos ruszyło :-p
a tam, teraz wlasnie pakuje w dobrym czasie ^^:) nie ma co przesadzac z tym pakowaniem torby, co ona potem ma miesiac stac ? ;]
Ja tez planuje spakowac za jakies 2 tygodnie, moze ciut pozniej - z Malgosia zadzialalo - pakowanie torby i potem jakos niebawem do szpitala .. a porod byl 2 dni przed terminem ;)
Zobacze co najblizsze usg pokaze w temacie "wieku" malca - czyli glownie i tak wymiarow ;D

No i trzymam kciuki za Korianderowy urodzinowy "prezent" ;D

edit:
A w temacie uczuleniowym na pieluszki jednorazowe - to kazdy malec jest inny i kazdego co innego moze uczulic .. slyszalam tez o przypadkach uczulen na pampersy czy hugiesy - a tyle innych przeciez uzywa je z powodzeniem ;) Poza tym nam np. jedne rozmiary pasowaly lepiej jednej marki a kolejne rozmiary - z innej ;) Takze niestety - wszystko metoda prob i bledow .. aczkolwiek na poczatek najlepiej jakies takie pampersy/huggiesy - bo sa mieciutkie i na pewno nie "ceratowe".

Ostatnia edycja:
DZiewczynki wszystko po 5,49 ;)
Obraz 039.jpg

reklama
Uzywała je matka dziecka,ktorym sie opiekowałam i odradzam - dziecko dostało uczulenia :szok:

Paula jade jutro na ten wymaz do szpitala,.:blink:

no to jedz wczesniej zeby byc pierwsza zaraz po tych babach ktore sa do przyjecia bo bedziesz czekac ze ho ho
ja pojechalam jakos o 9 bylam o 10 w szpitalu a wyszłam dopiero o 13 tak długo to trwało:wściekła/y:

Do góry