reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

reklama
no to jedz wczesniej zeby byc pierwsza zaraz po tych babach ktore sa do przyjecia bo bedziesz czekac ze ho ho
ja pojechalam jakos o 9 bylam o 10 w szpitalu a wyszłam dopiero o 13 tak długo to trwało:wściekła/y:

kurde,bo ja wpierw do laboratorium na krew musze skoczyc. No to sobie poczekam widze :/ A słyszałam,ze wpierw trzeba oplate uiscic - to tam na tej izbie przyjec ginekologicznej ? i
Ktg chce sobie zrobic od razu,teraz mam skurcze co 20-25min.

ja to jestem jakas ślepa wogóle dziisaj:(
chodze po biedronce miedzy pólkami i nic nie widze szukam soli i szukam pewna ze jej nie ma mowie do M ze nie ma soli a on do mnie no jak nie przeciez ja mijalismy myślałem ze ją dawno wziełas juz do wózka a ja mowie ze nie bo nie ma:-D a on idzie i za chwile mi przynosi a ja oczy takie i głupio sie pytam a gdzie była????:zawstydzona/y::-D

kurde,bo ja wpierw do laboratorium na krew musze skoczyc. No to sobie poczekam widze :/ A słyszałam,ze wpierw trzeba oplate uiscic - to tam na tej izbie przyjec ginekologicznej ? i
Ktg chce sobie zrobic od razu,teraz mam skurcze co 20-25min.

tak trzeba isc do kasy i zaplacic 32 zł
tylko nie wiem jak to bo ja wchodzilam do izby tam dala mi jakis kwitek i dopiero szłam zaplacic bo ona wypisuje tam imie nazwisko i za co masz zaplacic, ale idz najpierw do kasy i sie zapytaj powiedz ze chcesz zaplacic za badanie GBS podasz nazwisko to powinna Ci wziac kaske:)

sama bym z checia poszła na KTG tak z ciekawości zobaczyc

tak trzeba isc do kasy i zaplacic 32 zł
tylko nie wiem jak to bo ja wchodzilam do izby tam dala mi jakis kwitek i dopiero szłam zaplacic bo ona wypisuje tam imie nazwisko i za co masz zaplacic, ale idz najpierw do kasy i sie zapytaj powiedz ze chcesz zaplacic za badanie GBS podasz nazwisko to powinna Ci wziac kaske:)

sama bym z checia poszła na KTG tak z ciekawości zobaczyc

a gdzie ta kasa jest wogole ?

ja to jestem jakas ślepa wogóle dziisaj:(
chodze po biedronce miedzy pólkami i nic nie widze szukam soli i szukam pewna ze jej nie ma mowie do M ze nie ma soli a on do mnie no jak nie przeciez ja mijalismy myślałem ze ją dawno wziełas juz do wózka a ja mowie ze nie bo nie ma:-D a on idzie i za chwile mi przynosi a ja oczy takie i głupio sie pytam a gdzie była????:zawstydzona/y::-D
he he dobre ja poszłam z mamą kupić pampki;)i oczywiście kolejka i została otworzona nowa kasa i bab mówi ze zaprasza Panią w ciąży więc ide a tu mnie baba jeb wózkiem mówię, żeby uważała co robi zreszta ja mam tylko pampersy i 3 te produkty z disneya a ona cały wóz .......wiecie, że mnie nie dopuściła jako pierwszej....ale moja mama ją zmieszała z błotem takiego buraka zaliczyła....jeszcze poprawiła jej na parkingu....ja nie wiem czy ja trafiam na jakieś po****** kobiety???

he he dobre ja poszłam z mamą kupić pampki;)i oczywiście kolejka i została otworzona nowa kasa i bab mówi ze zaprasza Panią w ciąży więc ide a tu mnie baba jeb wózkiem mówię, żeby uważała co robi zreszta ja mam tylko pampersy i 3 te produkty z disneya a ona cały wóz .......wiecie, że mnie nie dopuściła jako pierwszej....ale moja mama ją zmieszała z błotem takiego buraka zaliczyła....jeszcze poprawiła jej na parkingu....ja nie wiem czy ja trafiam na jakieś po****** kobiety???

masakra niektóre baby to są normalnie tylko podejsc i ....... he he buractwo i chamstwo niestety:(

niezle wiadomosci
wiec jednak Koriander zrobi sobie prezent na urodziny:-)

ja jestem po wizycie, cis samo spada, obrzek sie zmiejszyl (w ciagu 3 dni schudlam 3 kg)
rozwarcie na palucha, szyjka na 1 cm i odchodzi czop
maly glowka baaaardzo nisko, czuje go przy kazdym kroku
niestety to wszystko moze nie zwiastowac porodu i moge tak chodzic jeszcze 2 tyg.

reklama
Klementinka przynajmniej teraz będziesz spokojniejsza.: )
Swoją drogą ostatnio na szkole rodzenia jedna z mamusiek, chodziła z 3 cm rozwarciem już chyba z 2 tygodnie. To nas pozytywnie nastroiło haha a za pare dni już poród.
Także z tym rozwarciem to faktycznie można sobie pochodzić troszkę, ale jak widać nie ma się czego bać :)

Do góry