reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Milka powinnaś lekarzowi powiedzieć prawdę, że przytyłaś tylko 6kg. Przecież to nie Twoja wina że nie tyjesz więcej.;-)
Ja też wczoraj wskoczyłam na wagę, bo strasznie obawiam się tych największych kilogramów w 9m-cu. Ale okazało się że przez dwa tygodnie przybyło mi tylko 0,5kg:-) Pewnie to wszystko przez to że cały czas latam, jakbym miała leżeć cały czas w ciąży to już bym pewnie wyglądała jak słonica.;-)

reklama
Milka26- ja ci chętnie oddam troszkę swoich kilogramów, bo ja mam na plusie 20 kilo:szok: i wszyscy się mnie pytają gdzie ja to ukryłam, bo podobno nie widać :-D

witajcie
u nas tradycyjnie znów pada i cały dzień pewnie spędzimy w domku:-(
chyba się nie przyzwyczaje do takiej pogody, normalnie jak jesień a nie prawie lato
mamy w końcu czerwiec przecież? chyba że się mylę...

co do teściowych to temat rzeka i chyba nie warto sie przejmować
mam nadzieje że ja taka kiedyś nie bedę:tak:;-):-)

witam i ja
nie śpię od 2, skurcze mam co 6 min czekam do 5 i jak nadal będa stawiam wszystkich na nogi i wiooo do szpitala:-)boli jak diabli....
trzymajcie kciuki by wkońcu to było to a nie znowu jakiś fałszywy alarm
i jak? chyba się cos rozkręciło i będziemy mieć kolejnego dzieciaczka bo coś się nie odzywa:tak::-)

to kto jeszcze się dziś rozpakowywuje

zdec podziwiam że ty jeszcze o tej godz przed badaniami, bo ja jak mam je zrobić to jestem w przychodni jedną z pierwszych osób juz po 7, tak żeby jak najszybciej wrócić do domku i coś zjeść:-D

Właśnie dobrze że nie wyszłam jeszcze, bo na odpowiednim wątku wstawiłam sms-a od Klementinki:-) Stan dzieciaczków się coraz bardziej powiększa:tak:

O kurczaki:szok::szok: Teraz tak spojrzałam że miała termin tak jak ja, prawie na koniec miesiąca:szok::szok:
To rzeczywiście teraz to już nie wiadomo na kogo przyjdzie kolej następnego... ale ja chętnie ustąpię tym z przodu w kolejce:-D:-D

Ostatnia edycja:
Witajcie ja byłam dzisiaj na wynikach,zapłaciłam 63z!!!!Masakra zdzierstwo!!!Widzę, że póki co małe dzidziusie sie rodzą chyba, że przeoczyłam jakiegoś powyżej 4 kg;)
Ja wczoraj przeżyłam szok!!!!Moją jedną z lepszych prowadzących ćwiczenia na studiach udusił jej własny pacjent!!!!!!!Pracowała w Szpitalu na Kraszewskiego, dziewczyny z Wro pewnie kojarzą ten szpital, miała 30 lat!!

Ostatnia edycja:
20:szok: Rzeczywiście po zdjęcia w ogóle nic nie widać.. Jak stajesz na wagę to bierzesz sobie jakieś ciężarki w rękę?

lekarz też się mnie pytał czy mam jakieś cegłówki w kieszeniach:-D zaczynałam z waga 54 kilko w poniedziałek sie ważyłam w szpitalu i było 74kilo mi poszło dużo w bioderka co mnie troszkę martwi, ale zamierzam po porodzie coś z tym zrobić

no proszę poszłam zjeść śniadanie i mamy nowego maluszka:-) czyli jednak klementinka wczoraj zaczęła rodzić:-)

Witam!
HeHe jestem w szoku Klementinka urodziła no zdec teraz to my musimy się zacząć na serio szykować bo już z naszej półki leci:-D:-D:-D
Ciekawe jak anik ale patrząc na jej suwaczek to chyba będzie następny dzieciaczek:-)
milka-moja to samo ledwo rano wstała poleciała odrazu do zabawek co wczoraj dostała ibyły też tam słodycze zanim zobaczyłam pół czekolady było już w brzuchu ciekawe jak terz pójdzie jej śniadanie w przedszkolu:-D

reklama
zdec masz racje Klementinka była podobnie jak my z końcówki czerwca a to już:-D
tak naprawdę to juz nie wiadomo kto następny

Do góry