Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gosia a co mówił Ci lekarz na temat przeterminowania? jak długo masz czekać?
Jeszcze wyjdzie że zostanę lipcówką bo odkąd jestem w Polsce to termin mam na 27-28 czerwiec.....No chyba że te spadające płytki spowodują że lekarze będą zmuszeni wykurzyć Polę z jej ciasnego mieszkanka wcześniej niż by chciała
to nie za fajnie, cały tydzień czekania to nie zbyt ciekawa perspektywa może coś się ruszy naturalnie wcześniejtydzień po terminie mam się zgłosić do szpitala

wow jaki duży chłopakMamy kolejnego czerwcówczaka :-)
Nasza Anik urodziła potężnego chłopa :-) Wiadomość na smsach :-)
ale jak szybciutko jej poszło

aż trudno uwierzyć, a ona jaka młodziutka...[*]miałaś racjęita-nie ma się czego bać z tymi szwami więcej strachu niż to warte
nic przyjemnego, ale ból minimalny;-);-)jak Piotruś po wycieczceita- to nie miałaś założonych szwow rozpuszczalnych?Ja po cesarce nawet nie zauważyłam kiedy zniknęły :-) To może Ty też przestaw się na spanie w dzień? :-)
?? szwów niestety nie miałam rozpuszczalnych, miałam taką długą wystającą z rany grubą niebieską żyłkę, ale nie było tak źle z tym ściąganiem.narazie ciężko spać mi w dzień ale kto wie jak będzie na dłuższą metę...
Dziewczyny pocieszajace jest to,ze jak dostaniecie te kroplowki na wywolanie to urodzicie w ten sam dzien![]()

słyszałam tez, że skurcze po oksytocynie są bardziej bolesne i dłuższe

to nie za fajnie, cały tydzień czekania to nie zbyt ciekawa perspektywa może coś się ruszy naturalnie wcześniej![]()

, bo te czekanie najgorsze, to będzie długi tydzień:-(