reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie o poranku.

Ja nadal w dwupaku;-), wczoraj nie miałam siły już pisać, bo spędziłam parę godzin poza domem, tak jak radziła Pani Doktor cały czas chodziłam i się nie oszczędzałam, byliśmy odebrać też z hurtowni wózek, pochwale się później na odpowiednim wątku. Powiem Wam,ze po tym wczorajszym chodzeniu dziś boli mnie całe podbrzusze, ale nie biorę żadnych tabletek może coś się z tego rozkręci, albo chociaż to rozwarcie się powiększy:-). A teraz sobie poczytam, co tam wczoraj napisałyście pod moją nieobecność:-)

Ewa- mam nadzieję,że obie będziemy się niedługo cieszyły maluszkami!

gryzka- żądam natychmiast abyś mi przysłała trochę czereśni!!!!:-);-)

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie porannie
jaka tu cisza:tak:
i tak spokojnie przez noc? nic sie nie wydarzyło? a może o tym jeszcze nie wiemy:tak::-)

ja myślałam ze jak zaglądnę rano to pojawi sie jakiś kolejny maluszek:-)
n nic poczekamy może coś się rozkreci;-)
ciekawe jak lena, ale o tej godz to pewnie jeszcze śpi, chyba że ....jednak coś się ruszyło :-D

widzę że inne chętne do rodzenia nadal w dwupaku paula, paulka, ewa

Ja ez sie wita w dwupku ;/ Nawet przytulanki nic nie dały...
oj to nie dobrze bo ja miałam zamiar tak konkretniej działać w tym kierunku tak za tydzień;-) z myślą że może jednak się coś ruszy:-) co prawda nie bardzo w to wierzę ale przynajmniej mężuś byłby zadowolony bo po porodzie znów posucha:-D

ciekawe jak Lencja zajęli się nią w tym szpitalu, czy coś się rozkręciło?

Witam się i ja - oczywiście w dwupaku!!! :tak:
Nadal zero skurczy czy czegokolwiek.....Ach ta moja Pola....I pomyśleć że dziś mogłaby mieć już tydzień.....:-DNo ale cóż...Mój skarbek nie ma ochoty na wcześniejsze wyjście to mamusia cierpliwie czeka.Tylko jak patrzę na te już urodzone dzieciaczki to wtedy aż mnie skręca żeby i moją malutką już tulić w ramionach....:-)....
Zmykam niedługo na procesję....Zapowiada się piękna pogoda....więc zamierzam dziś dużo czasu spędzić na świeżym powietrzu i dotlenić siebie i maluszka...

Ciekawa jestem jak tam Lena....a może u innych dziewczyn jakieś ciekawostki i powitamy dziś kolejnego czerwcowego dzidziusia.....

Ostatnia edycja:
wydaje mi się, że podczas karmienia, można i powinno się jeść wszystko tylko w rozsądnych ilościach, więc i czereśnie i truskawki dla nas:) tylko nie w takich ilościach jak ja pochłonęłam niedawno :p

No akurat czeresnie i truskawki nie są najlepszym pomysłem. Truskawki są jednym z najsilniejszych aergenow a czeresnie wzdymają jak diabli..

Anecznik- wielkie gratulacje! Ale fajnie :)

Ostatnia edycja:
Witajcie,

to o ile się nie mylę mamy już 20 dzieciaczków, sporo:tak::tak:

czarna wiedźma - przykro mi z powodu Twojej koleżanki, wiem co czuje bo sama straciłam maleństwo:-(
Anik - śliczny synek, a ty bardzo dzielna jesteś, jak ty dałaś radę:szok:
Kasiulka - no widać, że Hani w brzuszku dobrze, szaleje i nigdzie wychodzić nie zamierza:-D
zyraffka - ja mam fotelik Maxi Cosi Cabrio Fix
dziumdzia - i jak tam dzisiaj ciśnienie?
Lena - jak noc minęła?
Ja już tez nie mogłam się oprzeć i jak tylko zobaczyłam czereśnie to musiałam je kupić:-D, wiec przed porodem się udało:tak:, potem już raczej ciężko będzie je zjeść

reklama
Do góry