reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2010

Kasiulka1980- redukcję biegów, hehe :-) Mam automata :-) Ale dzięki- będę otrożna z tym hamulcem
gosiagro- trzymam kciuki za wizytę!!!
Celka- jasne, że Cię pamiętamy, masz mdłości, masz apetyty i nie czujesz, ze jesteś w ciąży? ;-)No na brzuszek musisz jeszcze trochę poczekać :-)
lasposa- cudowne wiadomości! Gratulacje! Latać chyba można z wyjątkiem ostatniego miesiąca , czy jakoś tak...

Na razie na szczęście przestało padać, zrobię sobie kawkę. Komu jeszcze?- pyszna z ekspresu ciśnieniowego :-)

reklama
Kasiulka_1980, kajdusia - dzięki dziewczyny, uspokoiłyście mnie bo już myślałam, że mi bilety przepadną, moja mama panikuje i mówi, że w ciąży w ogóle nie wolno latać...

Kasiulka- ja mam automat od dwóch miesięcy, ale to jest mój pierwszy samochód :-) tak sobie myślę, że skoro w automacie we wszystkim jest łatwiej to czemu zimą miałoby być trudniej ;-)

Hej
Mnie dziś obudziła mama, żebym włączyłam tv bo mówią o USG :-) normalnie zwariować idzie :-) Potem widziałam że na tvn mówili o wyborze wózków dla dzieci, normalnie z tym to będzie chyba gorzej niż z wyborem samochodu :-) W dodatku stwierdzili że wszystkie wózki są w większym lub mniejszym stopniu z materiałów rakotwórczych :no: normalnie porażka. Wózki dla lalek nie mogą być zbudowane z takich materiałów ale te dla dzieci owszem jakaś paranoja :no: No ale nad wózkiem to się w maju pomyśli :-)
ja tez ogadałam to z wózkiem , dobrze wiedziec ze po zakupie wózka trzeba go odrazu wyprac, masakra jakas, a podobno wózki ktore sa dla lalek nie moga by7c wyprodukowane z tego rakotworczego materiału masakra jakas:wściekła/y:
Co do ewitki mam nadziejre ze skonczy sie wszsytko dobrze, mi w dzien w ktoirym trafiłam do szpitala tez krew strasznie leciala po nogach, pielegniarki podkładały mi specjalna mate pod tyłek zebym niczego nei pobrudzila, i tez miałam skrzep, dostałam zastrzyk nospe luteine i na drugi dzien było juz mneij tej krwi, a dzidzia nadal jest, mam nadzieje ze u ewitki bezdie tak samo!tzrymam za nia mocno kciuki i za dzidzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A propos dzis ide na kontrolne badanie do szpitala, i spotkac sie zmoim lekarzem bo ma mi papier o ciazy dac, ciekawe czy zrobia usg, bo wizyte planowan au neigo mam na 9 w dniu moich urodzin , i mam nadzije ze zobacze najpiekniejszy prezent w moim zyciu!!! :D bo to bezdie 8 tc weług wyliczen lekarza:confused:

Dziewczyny, dzisiaj, ze strachem w oczach, powiedziałam mojemu szefowi o fasolce, powiedzial - "GRATULUJE, bardzo dobrze robisz".

U mnie w firmie nie najlepiej się dzieje, ale pracy mamy bardzo dużo... Choć za rok nie wiadomo co będzie i czy będę miała do czego wracać...

Na szczęście poinformowanie szefa mam za sobą, reszcie w pracy nie mówię na razie, cieszę się, że mam wsparcie w szefie, zawsze twierdziłam, że mam super szefa, teraz wiem to na pewno.

reklama
Do góry