reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Hej wszystkim!
u mnie na razie cisza, nawet brzuch przestał twardnieć... może to cisza przed burzą??? ja od wczoraj mam straszną alergię - na pyłki, do tej pory nie miałam ale wczoraj zapomniałam się i poszłam z psem na łąkę i się zaczęło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dzwoniłam do lekarza czy mogę cos na to brac ale powiedział że tylko zyrtec a to mi zazwyc zaj nie pomagało poza tym w ulotce napisane jest ze w zdecydowanej konieczności można... dla mojej niuni wytrzymam...ahhh nie wiem tylko co będzie jak do porodu mi nie minie ta alergia i pozszywana będę kichać .... bleeeeeee :no::no::no: nie wiem ale wydaje mi się to okropne, pewnie te szwy będą ciągnąc strasznie:-(

Gratuluje nowym mamusiom:-)

Hej wszystkim!
u mnie na razie cisza, nawet brzuch przestał twardnieć... może to cisza przed burzą??? ja od wczoraj mam straszną alergię - na pyłki, do tej pory nie miałam ale wczoraj zapomniałam się i poszłam z psem na łąkę i się zaczęło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dzwoniłam do lekarza czy mogę cos na to brac ale powiedział że tylko zyrtec a to mi zazwyc zaj nie pomagało poza tym w ulotce napisane jest ze w zdecydowanej konieczności można... dla mojej niuni wytrzymam...ahhh nie wiem tylko co będzie jak do porodu mi nie minie ta alergia i pozszywana będę kichać .... bleeeeeee :no::no::no: nie wiem ale wydaje mi się to okropne, pewnie te szwy będą ciągnąc strasznie:-(

Gratuluje nowym mamusiom:-)

ja miałam straszny problem z moją alergią, alergolog nic nie pozwalał brać, aż mnie zaatakowało na max

mój gin kazał Zyrtec brać, skonsultowałam to z panią dr od laktacji i się okazało, że tylko 0,5 % substancji aktywnej z allericu przenika do dziecka z mlekiem mamy i podobnie teraz w brzuszku, biorę co drugi dzień i jest ok :) a gdybym nie brała mogłoby dojść do infekcji dróg oddechowych i nie byłoby już tak wesoło, więc może spróbuj ten zyrtec?

ja miałam straszny problem z moją alergią, alergolog nic nie pozwalał brać, aż mnie zaatakowało na max

mój gin kazał Zyrtec brać, skonsultowałam to z panią dr od laktacji i się okazało, że tylko 0,5 % substancji aktywnej z allericu przenika do dziecka z mlekiem mamy i podobnie teraz w brzuszku, biorę co drugi dzień i jest ok :) a gdybym nie brała mogłoby dojść do infekcji dróg oddechowych i nie byłoby już tak wesoło, więc może spróbuj ten zyrtec?

na mnie działała ale też nie do końca claritina a zyrtec raczej nie pomagał wiec nie ma sensu żebym się tym truła..wracam zaraz do domu i ide spać to mi pomaga zawsze...

witajcie,
wpadłam na chwilke sprawdzic stan dzieciaczków i widzę ze zaszły zmiany:-)

karis78, mi-mi - ogromne gratulacje:-)

musze sie jakos na nowo zorganizowac i wpadac do was czesciej, a poki co przedstawiam 3 dniowego Oskarka:-)

Załączniki

• Obraz 056a.jpg
    Obraz 056a.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 78
Karis, mi-mi - OGROMNE GRATULACJE DLA WAS!!!!!ZAZDROSZCZĘ, ŻE MACIE JUŻ SWOJE CÓRECZKI BLISKO SIEBIE!!!!NIECH ZDROWO ROSNĄ I DADZĄ MNÓSTWO SZCZĘŚCIA!!!!!!!!!
Anik - słodki jest Twój Oskarek!!!!

U mnie cisza!!!!Bez jakichkolwiek zmian!!!!

reklama
Do góry