reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Anik-jaki śmiechowy fajniutki:-)

U mnie lewatywke robią w szpitalu jak się chce a ja napewno będe chciała większy jest komfort psychiczny że nic sie nie przydaży:tak:

reklama
ja chyba bym wolala sobie w domu zrobic sama. Ale to tylko w przypadku jak sie w tym dniu nie wypróznisz to wtedy trzeba .

kurde jak mnie kregosłup boli. Napisalam do pauli1..,ale nic nie odpisuje,chyba rodzi,cos mi sie zdaje.

Hej kobietki!
i nasza Zuzia przyszła na świat 1 czerwca o godzinie 23:20 ważyła 3300 i 52cm. SN.
jak sie ogarnę napiszę więcej :)

Gratulacje!!! Dużo zdrówka :tak:

Witam w słoneczny dzień:-)
wkońcu wypuścili mnie ze szpitala, bo bałam się ze zostane tam juz do porodu. Ordynator mnie przebadał i stwierdzil że on nie widzi wielowodzia, że pod koniec ciąży często się zdarza że tych wód jest trochę więcej. Mi wyliczyli AFI - 23. Paciorkowca już przegoniłam antybiotykiem na szczęście, uff jedno z głowy. Mam jeszcze kontynuować antybiotyk na podniesione CRP (27) i zgłosić się 18. 06. o 6.30 rano na cc:szok: Kazali wykupić lewatywe ENEMA i zrobić sobie na wieczór przed zabiegiem.
Naoglądałam się dzidziusiów, takie kochane maleństwa :rolleyes::rolleyes: że aż nie mogę sie doczekać:-)

Wszystkim świeżo upieczonym mamusiom składam GRATULACJE i życzę dużo zdrówka i samych przyjemnych chwil

agast22 trzymam kciuki aby pobyt w szpitalu był jak najkrótszy i abyś wyszła juz ze swoim szczęściem

Cieszę się że wypuścili Cię do domu:tak::-) teraz możesz spokojnie czekać na spotkanie z maluszkiem:tak:

W temacie "lewatywy" - to normalnie bez receppty mozna kupic w aptece, koszt kolo 5-6 zł; Enema to jeden z produktow - a ogolnie mozna pytac o "wlewke doodbytnicza". Mi zostala jeszcze z porodu Malgosi - poszlo tak szybko, ze nie zdazylam uzyc ^^;)
Ale jak na spokojnie - to tez bede uzywala w domu; jak to pisaly dziewczyny w innym topicu - "po porodzie" jest bariera psychiczna na grubsze sprawy na kibelku ... ;)

Uff, ja dzis 5teczke z egzaminu jednego dostalam (zerowka) - postaram sie pozaliczac tyle projektami ile sie da,bo na zwykla sesje to chyba juz nie dotrwam .. ;D
Teraz w nagrode obzeram sie truskawkami i czekam az sie mala obudzi - znowu do rodzicow skoczymy, tam jest troszke chlodniej niz w miescie ;D

gryzka to gratki, widze,ze dzis razem zdawałysmy. Ja za tydzień kolejny,ale pisemny i test wiec spoczko .

Ale tu dzisiaj cicho jak makiem zasiał ... agast poszła do szpitala :shocked2:, lena pewnie gdzies szarzuje ostro :-D

ewela- jestem jeszcze :) Ugotowalam rosól, zrobilam nalesniki dla Hani, poszlam na poczte, pojechalam do supermarketu na zakupy a teraz musze cos wszamac i dopiero kolo 16 pojedziemy :)

kochane witajcie ja juz prawie na chodzie boli jeszcze minimalnie i po dlugim chodzeniu boli...
dziewczyny nie przejmujcie sie lewatywa to najmniejszy problem !! jest taki bol przy skurczach partych i kazda mysli o tym zeby dzieciatko szybko wyszlo cale i zdrowe ze zrobienie jednoczesnie kupy to nawet nie zauwazycie ja bynajmniej staralam sie koncentrowac na zbieraniu sily i tym co mowi polozna ze nic innego nie mialo znaczenia.:no:;-)
ale jezeli lewatywa wam pomoze to jasne ze robcie byle dzieciatko bylo szybko z wami:-D:tak::-)

to nasze skarby ::::

reklama
ewela lewatywe kupisz bez recepty tak jak już dziewczyny pisały, ja dałam 6,50 nazwa ENEMA, taką kazali mi zrobić na wieczór przed cesarką poranną i żeby od popołudnia już zawiele nie jeść. Wydaje mi się że lepiej w domu zrobić dla komfortu psychicznego, tylko zastanawiam się jak ja sobie to wtrysne:-D:szok::-D chyba ze mężowi zlece:-D:-D:-D

mama mikołaja widze że synek wniebowzięty trzymając tak piękną siostrunię

Ostatnia edycja:
Do góry