reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Czy bierze któraś z Was TARDYFERON??

Co to jest za lek? bo dzis bylam po wypis i mam napisane ze to mi podawali, a jak pytalam sie pielegniarce to mowila ze zelazo...

Ja kupilam sobie dzis lody smietankowe i do tego truskawki mniam mniam.

A moze rzeczywiscie to nie jest czop, to czemu mam taka wydzieline ? i coraz wiecej jej jest..;/

Co to jest za lek? bo dzis bylam po wypis i mam napisane ze to mi podawali, a jak pytalam sie pielegniarce to mowila ze zelazo...

Ja kupilam sobie dzis lody smietankowe i do tego truskawki mniam mniam.

A moze rzeczywiscie to nie jest czop, to czemu mam taka wydzieline ? i coraz wiecej jej jest..;/

Tak to silne żelazo na anemię;)

Ja brałam dość długo, ale w 37 tyg miałam odstawić wszystkie leki i już nie biorę:-)
Widzę że tu wysyp dzieciaczków nastąpił....wielkie gratulacje dla wszystkich nowych mam!!!!
Ja ostatnie 2 dni w domu i w czwartek do szpitala, zobaczymy co to się będzie działo

Witam,

Dawno mnie nie było ale w końcu udało się odpalić internet w nowym mieszkanku ;) i znaleźć trochę czasu na BB.
Po cichu liczę, że pamiętacie jeszcze któż to ja :-)

Moja córcia wciąż zadowolona w brzuszku, nie chce wychodzić. W zeszłym tygodniu ważyła 2800 i nie szykowała się na świat ;). Cieszę się z tego powodu bo ja z przygotowaniami w lesie ... Do mojej torby wszystko poprane i przyszkowane ale spakować mi ciężko ... dla małej tylko poprane.

A dziś do lekarza po skierowanie na badania, jutro na badania ... ehhhh, Natalka, poczekaj jeszcze chwilkę zanim mama sie ogarnie :-D:-D:-D, bo gołe i bose pojedziemy !!!!

Fajnie, tyle nas juz rozpakowanych ... Pogratuluję na odpowiednim wątku bo tutaj chyba i tak te nasze świeżutkie mamusie rzadziej zaglądają ...

Ja brałam dość długo, ale w 37 tyg miałam odstawić wszystkie leki i już nie biorę:-)
Widzę że tu wysyp dzieciaczków nastąpił....wielkie gratulacje dla wszystkich nowych mam!!!!
Ja ostatnie 2 dni w domu i w czwartek do szpitala, zobaczymy co to się będzie działo

hmm to po co ta moja lekarka wypiasała mi ten lek;)

Kpi właśnie myslałam o Tobie dzisiaj.....Ale widzę że wszystko ok!!!! Moja malutka też ani myśli wychodzić!!!!

Ja właśnie odebrałam wyniki....i znów płytki wzrosły ...obecnie 93tys...jupiiiiii:-)...Poza tym reszta wyników....Hemoglobina, krwinki czerwone i hematokryt w normie....a krwinki białe już tylko 10,8 co biorąc pod uwagę ilość sterydów którą brałam jest wynikiem super!!!!! A więc bawię się na weselu siostrzyczki!!!!! No chyba że Pola zdecyduje, że nie....Mam nadzieję że poczeka z wyjściem do następnego tygodnia!!!!!

:-D:-D A co! poprowadzę sobie monolog:-D Tylko tak się jeszcze zastanawiam komu ja napiszę że urodziłam, jak wy nie będziecie miały czasu wchodzić na BB:-D:-D
Ale czekaj, czekaj... czop mi już poszedł więc możecie się zdziwić;-) Zobaczymy co lekarz dzisiaj powie:-)
Widzę na forum przegrupowanie, mamy które już urodziły piszą głównie na wątku pielęgnacja naszych skarbów, a te niedobitki które dalej czekają siedzą tutaj na ogólnym:-D:-D

Zdec ja chętnie poprowadzę z Tobą dialog....i jakby co możesz pisać do mnie o narodzinach Natalki....ja mogę być jedna z ostatnich....mi nawet czop jeszcze nie odszedł....Poza tym z każdego USG wychodził mi termin na 13 LIPCA!!!! Bo córcia malutka...więc....monolog rezerwuję sobie!!!!

Agi78 - bardzo się cieszę, że u Ciebie wyniki takie dobre ;), mozesz spokojnie szykować się na weselicho ...

ja mam zaproszenie na miesiąc po porodzie do brata ... i nie wiem jak to z nami będzie ;)

Agi78, zdec - ja też tu jeszcze jestem i z tego co wiem - czop mam ... więc nie wiem czy to ja nie wyślę sama do siebie sms-a, że Natalcia jest na świecie ....
w każdym razie dołączam do oczekujących ... hihihihihiihhihi

reklama
dziewczynki jest nas troszkę a koniec czerwca przeznaczonych więc mam nadzieję że wątek nie umrze śmiercią naturalną

ja po spacerku, oczywiście zaopatrzyłam się w 1,5 kg truskawek i już prawie nic nie zostało:tak:

zdec ale mi smaka zrobiłaś na gołąbki, hihihi wiem co będzie jutro na obiad:-D
daj znać jak po wizycie

ja też go brałam chyba przez 3 miesiące bo poleciała mi hemoglobina, hematokryt i płytki, ale na ostatniej wizycie ginka kazała mi skończyć opakowanie ( chyba 5-6 sztuk) i juz więcej mi nie dawała recepty
a dzisiejsze wyniki morfologi też ok wszystko w normie, od początku ciąży nie miałam tak dobrych, ciekawe jak przeciwciała mam nadzieje że ich nie ma

Do góry