reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2010

Ja niestety tez nie pomogę z tymi wynikami :zawstydzona/y:
A co do ruchów moja też dzis sie mniej rusza czyżby znowu chciała zupkę chinkę jak opędzlowała kilo truskawekkkkkkkkk
:angry:

reklama
Zdec- jutro drugie wwolanie a jak znowu nie wyjdzie to w czwartek cc.

Kasiulka- gratuluje serdecznie!!! Hanie to super dziewczynki!

Witajcie:-) tu szczęśliwa mamusia:tak::tak::tak:.

Dziękuje wszystkim za gratulacje:-):tak::-)

Jak dużo już mamy rozpakowanych koleżanek, a to przecież 8czerwca dopiero.
Kto wie ile dokładnie jest wszystkich czerwcówek?

Teraz po urodzeniu mogła bym tylko siedzieć i wpatrywać w moją królewnę. Robi takie słodkie minki:-). Wogóle jest bardzo spokojnym dzieckiem. Niestety mamy tylko jeden problem. A mianowicie prawie niemam pokarmu i malutka od początku nie chciała ssać. Walczymy ile się da.

A jeszcze korekta bo niewiem czemu w smsie złą wagę urodzeniową Karolinki podałam. Ważyła 3250

Ostatnia edycja:
Teraz to jzu wogole cisza na forum ... No własnie niewiem ile tych czerwcowek jest wszystkich , trzeba to zbadać :tak:

No niby 83 czerwcówki sa

Ostatnia edycja:
Dziewczyny a czy wy jeszcze prowadzicie samochód? ja ostatnio rzadko z domu wychodze ale jak juz to samochodem jeżdze...
ja ogólnie to dużo spaceruję, a co do auta- to prowadzę cały czas i tylko czasem śmiac mi się chce ze zdzwionych min, jak ludzie mnie widza wysiadającą z auta z brzucholem :p :szok:

Jak już skończy to zrobię sobie moczenie nóg w miseczce, żeby go teraz nie denerwować;-)
do tego moczenia polecam lawendową sól do stóp APART rewelacja :-)

Tak na wszelki wypadek spakowałam swoją torbę do końca i torbę Natalci:)
Jeszcze tylko brakuje mi wkładów poporodowych tych na łóżko o ile dobrze kojarzę to co piszecie;-) Byłam w aptece i zapomniałam;-) Mój mąż już też ma fotelik naszykowany, a w nim w razie czego jak by było zimniej to cieplejszy pajacyk:-)

GRATULUJE WSZYSTKIM ROZPAKOWANYM MAMUSIOM:) TYLKO POZAZDROSCIC:)

A powiem wam ze dzis z jedzeniem takiego miksa zrobilam ze zoladek mnie rozbolal, na wymioty mnie wzielo i cala mokra sie zrobilam;/ a przez co? przez lakomstwo hehe najpierw wcinalam pyszne czeresnie po jakis 10 min zjadlam loda, a jak zajechalam do domu wciaglam duzzzooo plackow ziemniaczanych i popilam orezada gazowana...jestem agent hehe

a tak z innej beczki odebralam wyniki dzis i niewiem czy wy mieliscie podobnie? jakies 4 bakterie znalezli u mnie
eek.gif
eek.gif
eek.gif

:candida species
:enterococcus species
:lactobacillus species
:streptococcus agalactiae

czy wy tez mialyscie tego tak duzo??;/ jutro mam gina ciekawe co powie...
Julia ja miałam enterococcus tak w połowie ciąży i brałam antybiotyki na to, candida to pewnie jakieś drożdżaki, a to ostatnie to paciorkowiec, więc przy porodzie antybiotyk i będzie dobrze.
Ja się niepotrzebnie naoglądałam wczoraj filmików o cc i teraz chodzę wystraszona:szok: Niby wiem że nic się nie czuje ale to jakoś drastycznie mi wyglądało.....
Przy okazji gratulacje dla nowych mam i ich pociech:-):-):-)

reklama
Tak na wszelki wypadek spakowałam swoją torbę do końca i torbę Natalci:)
Jeszcze tylko brakuje mi wkładów poporodowych tych na łóżko o ile dobrze kojarzę to co piszecie;-) Byłam w aptece i zapomniałam;-) Mój mąż już też ma fotelik naszykowany, a w nim w razie czego jak by było zimniej to cieplejszy pajacyk:-)
no proszę a tu ktoś na końcówkę miał czekać;-)

gratuluję nowym mamusiom

poczytałam ale juz nie mam siły na nic, w dzień jednak nie bardzo udało mi się odespać mam nadzieję że dzisiejsza nicka będzie lepsza choć wcale się na to nie zanosi:-(

gdyby ktoś się chciał rozpakowywać życzę szybkich porodów

Do góry