C
cobra18
Gość
widzialam duzo podobnych ,ale tanszych,wiem ze to firmowe,ale wyglada na cienki dosc.nie szkoda kasy?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o kurcze nie spojrzałam na cenę, faktycznie jest chyba cieniutki, szkoda kasy, za tyle można z 4 kupić
Nawet nie pomyślałam, że to trzeba na nowo się nauczyć
Ałła, jak mnie wtedy te pogryzione brodawki bolały:-(Kocyki fajne, mam bardzo podobny babyono - zielony i też tak wykończony na bokach, i też jest dość cienki, ale kosztował całe 19,90Ja właśnie czekam aż przyjdzie fotelik ale znając naszą poczte przyjdzie najwcześniej w piątek
Chyba zamówie jeszcze kocyk fajne są z tej firmy wzory żadne inne mi się jakoś nie podobajaFUSSENEGGER KOCYK BAWEŁNA/AKRYL HAFT-PAS.75x100cm (1072703064) - Aukcje internetowe Allegro
No właśnie troche mi kasy szkoda bo są malutkie i cienki chyba jeszcze się przejde po sklepach może będą jakieś fajne już dwa mam ale niewiem czy starczy bo kocyków zawsze mało a tym bardziej że pościeli nie kupiłam stwierdziłam że na lato kocyk wystarczy a wrazie co mam pościel po maryśce prawie nie używaną