reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Hejka,
jako że dziś jest ostatni dzień moja mama do pomocy to wykorzystałam to i poszłam do fryzjera:-D od razu lepiej:tak::tak: a jutro debiutuje bo mamy już nie będzie a mąż wraca po długiej przerwie spowodowanej chemią do pracy, dobrze, że ma własna działalność to może sam decydować ile jest w pracy. Na razie spokojnie na kilka godzin, żeby się zbytnio nie forsować.

Elizka21 - my jeszcze przed pierwszym spacerkiem, dzisiaj powerandowałam malutką, poczekam na lepsza pogodę, żeby wyjść:tak:
karo, wiz- już niedługo i będziecie mieć maleństwa przy sobie:-D
kreatorka - sto lat!!!!
Sochi - o matko, zapalenie płuc:szok::szok: a skąd się ono wzięło? Duzo zdrówka dla małej!!
Magda M - śliczny ten Twój Kacperek:tak::tak:
Kasiek - może to oznaka porodu, często przed nim dzieci się uspokajają
Hefi - ja do pracy muszę donieść tylko akt urodzenia i zaświadczenie ze szpitala, jeżeli chodzi o przychodnię mąż sam zgłosił urodzenie małej, przypisali nam lekarza, niestety położna nie odwiedza w domu, my mamy iść do przychodni, maja dzwonić, więc czekam, bo mąż zgłosił ją dopiero w piątek
paula - ja mam szwy rozpuszczalne, wiec na szczęście nie muszą mi ich ściągać, odnośnie spacerów to tak jak napisałam Elizce

reklama
Jeszcze jedno... czy kiedykolwiek czułyście żeby albo dzidziuś albo coś tam w środku (w moim przypadku po prawej stronie) drgało tak szybciutko przez kilka sekund i ustało? Kiedyś takie coś czułam, może 7-8 razy w ciągu całej ciąży... jak powiedziałam o tym ginowi to posłał mnie na KTG ale nic nie wykazało...
tak, miałam takie coś po prawej str. własnie u góry, ale myślę,że to moje kiszki :)

lena- wszystkie poszły się cichaczem rozpakować:-D
a ja znów korzystam z chwilki dla siebie, Patryk układa puzzle, Iga nakarmiona i przewinięta śpi, a ja zrobiłam sobie kawę zbożową i zjem sobie kawałek ciasta:-)

no faktycznie cisza dzis tutaj... :-)
A ta pogoda jest dołująca.... :dry: nie dość ze człowiek sam siedzi, słonca nie ma... deprechy mozna sie dorobic...:sorry:

lena- wszystkie poszły się cichaczem rozpakować:-D
a ja znów korzystam z chwilki dla siebie, Patryk układa puzzle, Iga nakarmiona i przewinięta śpi, a ja zrobiłam sobie kawę zbożową i zjem sobie kawałek ciasta:-)

Chyba w sumie dużo nas nie zostało;)Kiedyś nie mogłam doczytać 20 str a teraz zaledwie dwie strony;)

reklama
Do góry