Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak mi przykroWitajcie dziewczyny.
Pojawiłam się tutaj nagle by podzielić sie ze światem moją radościa..a już przyszedł czas się pozegnać..chciałabym podziekowac za słowa otuchy i wszelkie rady..niestety mnie takze się nie udało..Ewitka dziś...ja jutro..3 mam za Was wszystkie kciuki..przepraszam ze piszę to tu i teraz..ale jest mi strasznie ciezko..przepraszam i dziękuję..
też przechodziłam przez to 2 razy, ale trzeba mieć nadzieję że następnym razem się uda
ale już nie wracam do pracy i mam jak najwięcej odpoczywać:-) mam też okropne mdłości
ale dla fasolki zniosę wszystko:-)Gratulacje!!!I ja przyłączam się do grono szczęśliwych czerwczowych mam![]()

Super wieści!!!Odpoczywaj ile się tylko daWitam ja jestem po usg i serduszko ładnie bije więc tym razem juz musi być dobrze, bo to moja 3 ciąza a nigdy nie doczekałam tej chwili, lekarz mi powiedział że tym razem nam sie udałoale już nie wracam do pracy i mam jak najwięcej odpoczywać:-) mam też okropne mdłości
ale dla fasolki zniosę wszystko:-)
pozdrawiam Was wszystkie serdecznie;-)

A co to społeczność czerwcówek?Ewitka dziękuję za przyjęcie mnie do społeczności czerwcówek![]()