Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak mi przykroWitajcie dziewczyny.
Pojawiłam się tutaj nagle by podzielić sie ze światem moją radościa..a już przyszedł czas się pozegnać..chciałabym podziekowac za słowa otuchy i wszelkie rady..niestety mnie takze się nie udało..Ewitka dziś...ja jutro..3 mam za Was wszystkie kciuki..przepraszam ze piszę to tu i teraz..ale jest mi strasznie ciezko..przepraszam i dziękuję..
też przechodziłam przez to 2 razy, ale trzeba mieć nadzieję że następnym razem się uda
ale już nie wracam do pracy i mam jak najwięcej odpoczywać:-) mam też okropne mdłości
ale dla fasolki zniosę wszystko:-)Gratulacje!!!I ja przyłączam się do grono szczęśliwych czerwczowych mam![]()

Super wieści!!!Odpoczywaj ile się tylko daWitam ja jestem po usg i serduszko ładnie bije więc tym razem juz musi być dobrze, bo to moja 3 ciąza a nigdy nie doczekałam tej chwili, lekarz mi powiedział że tym razem nam sie udałoale już nie wracam do pracy i mam jak najwięcej odpoczywać:-) mam też okropne mdłości
ale dla fasolki zniosę wszystko:-)
pozdrawiam Was wszystkie serdecznie;-)

A co to społeczność czerwcówek?Ewitka dziękuję za przyjęcie mnie do społeczności czerwcówek![]()