reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Witam wszystkie mamusie:) zbieram sie tak juz od trzech tygodni by tu coś napisać i wkońcu mi sie udało.
Jestem szczęśliwą mamą 6-letniej Wiktorii i mam nadzieję że przyszłą szczęśliwą mamą kruszynki:) Termin porodu- 04.06.2010

reklama
Witam wszystkie mamusie:) zbieram sie tak juz od trzech tygodni by tu coś napisać i wkońcu mi sie udało.
Jestem szczęśliwą mamą 6-letniej Wiktorii i mam nadzieję że przyszłą szczęśliwą mamą kruszynki:) Termin porodu- 04.06.2010

Gratulacje!! Daleko już jesteś, 10tydz szczęściara:-):-)

witajcie w deszczowy poranek:tak::tak::-)...ja siedze i naszlo mnie na ogladanie wózkow wiem ze to za wczesnie ale jakos tak...:-):-D...i podoba mi sie STOKKE ale jest kosmicznieeeee drogi ,a tutaj w Nl to juz wogole ceny są..hi ale pomazyc moge...:no::-)
Widziałam taki wózek u mnie,ale jakoś tak nie przypadł mi do gustu;-) I znowu każdy ma inne zdanie:-D:-D:-D Ale to fajne jest:tak::-) Zaraz poszukam na allero wózka który ja mam-może są jeszcze takie:zawstydzona/y::-D
Ale niestety to nie jest kwestia "dbania o fasolki"...- każda z nas dba....Szycha leżała plackiem i co? Ja też leżę plackiem, a nikt mi nie zagwarantuje, że to dbanie mi pomoże...
No i właśnie o to chodzi:-:)-:)-(

Dziewczyny ale tu macie tempo:szok::tak:Chociaż dzisiaj to i tak mało narazie,ale jak tu wchodzę to aż się boję ile będzie do czytania:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Właśnie sobie obejrzałam "Rozmowy w toku" o rozstępach i jestem w szoku :szok: robicie już coś żeby im zapobiec??
Ja czytałam gdzieś że w pierwszych tygodniach to warto smarować się zwykłą oliwką dla dzieci więc się smaruje ale do systematyczności to mnie niestety dużo brakuje.
Wiem że rozstępy nie są najważniejsze tylko to żeby nasze szczęście się zdrowe urodziło no ale jak można czemuś zapobiec to czemu nie spróbować :-)

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaale nadrukowałyście:szok::-D

Ja wróciłam od kardiologa i ciesze się, bo jest poprawa!!!!!!!:-) Oczywiście nadal co roku do kontroli, ale się trochę uspokoilam.

Witam nowe czarwcóweczki:-)

reklama
Do góry