reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witam się piątkowo:)
Moje chłopaki śpią więc mamusia do komputera:-)
Po wyjściu ze szpitala ustałam na wagę i myslałam że jest zepsuta...Zostało mi tylko 4kg do wagi startowej sprzed ciąży...:szok::szok::-):-) teraz ważę 62kg:)))))
Czeka mnie prasowanko i obiadek więc uciekam:cool2:

A oto mężczyźni mojego życia:-):rofl2:
Ale dziubusie;)mmmmm jak się rozmarzyłam;)

Ostatnia edycja:
Witam się piątkowo:)
Moje chłopaki śpią więc mamusia do komputera:-)
Po wyjściu ze szpitala ustałam na wagę i myslałam że jest zepsuta...Zostało mi tylko 4kg do wagi startowej sprzed ciąży...:szok::szok::-):-) teraz ważę 62kg:)))))
Czeka mnie prasowanko i obiadek więc uciekam:cool2:

A oto mężczyźni mojego życia:-):rofl2:

Jakie słodziaki....Napewno będą łamać kobiece serca.....Ewuś bardzo Ci gratuluję!!!!

Ja jak na razie trzymam się w dobrym nastroju....Tak jak mówiłam....do środy dam radę!!!!Ale jeśli w środę okaże się że nic się nie dzieje ....to chyba OSZALEJĘ!!!!!!!!!I chyba się przykuję kajdankami do jakiegoś kaloryfera gdyby chcieli mnie odesłać!!!!

Witam!
U mnie pierwsza nocka w miare przespana z trzema pobudkami może wreszcie mała ma dużo mleka i się nie budzi tak często:tak:
kajdusia-już pewnie masz mała po drugiej stronie brzuszka skoro cesarka miała być o 10
ewus-fajowo że u ciebie wszystko dobrze się układa:tak:a chłopaki słodziaczki
Milka-witamy w gronie rozpakowanych:-)

tu powinnaś znaleźć potrzebne dane kontaktowe:

UOKiK - Konsumenci - Instytucje Konsumenckie - Rzecznicy konsumentw

Trzebnica, woj. dolnośląskie

Powiatowy Rzecznik Konsumentów

ul. Księdza Bochenka 6
55-100 Trzebnica
tel: 71 387 30 85 w.36
fax: 71 312 01 11
e-mail: b.czternastek@powiat.trzebnica.pl

he he he nie mogę zaczęłam pisać maila do rzecznika i zadzwonił tel, ta babka z allgero, że przepraszają za zaistniałą sytuacje ale karuzela przyjdzie na koniec czerwca....poczekamy zobaczymy;)

Witam dziewczyny piątkowo :-) długo się nie odzywałam, bo musiałam się nauczyć z Niną dogadywać :-D ale już jest dobrze, mała budzi się w nocy 3 raz na jedzonko, a tak to jest bardzooo grzeczna :happy: (ciekawe po kim? :shocked2:)

Na forum widzę zmiany ogromne, pełno maluchów na świecie się pojawiło i tyle nowych wątków, że nie wiem kiedy ja to ogarnę :-D spróbuję troche teraz sie zorientować co i jak :tak:

A wszystkim rozpakowanym, którym jeszcze nie gratulowałam składam serdeczne gratulacje :-D:-)

reklama
Do góry