reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Korzystając z chwili wolnego czasu wklejam fotkę Jagusi :-)
Zobacz załącznik 257665

Śliczna Jagusia.....A jakie cudowne, pulchne paluszki.....Sama słodycz!!!!

U mnie nadal cisza...Ale przed chwilą malutka tak sie wierciła w środku, że sobie pomyślałam o tym jak bardzo mi będzie tego brakowało....i postanowiłam byc bardziej cierpliwą i cieszyć sie narazie każdym jej ruchem w środku....Jak długo wytrzymam....tego nie wiem ....będę się starać!!!!:-)
Może rzeczywiście uda się wstrzelić w ten Dzień Ojca -23 czerwca, a jak nie....to mój Paweł ma imieniny 26 czerwca.....więc może wtedy????? Któż to wię, co ta nasza córka planuje!!!!!????

Śliczna Jagusia :) tak słodko sobie śpi :)

My wróciliśmy ze spacerku i pojechaliśmy na zakupy. W końcu wyrwałam sie gdzieś poza dom i park :D aż mi się lepiej zrobiło :)
Zaraz może jakiś obiadek zjemy i trzeba trochę poupychać w mieszkanku i poodkurzać.
A jutro przyjeżdża na tydzień moja mamcia :D Mam nadzieję że wnusia pokaże że jest grzeczna :)

Co do ruchów dzieci w brzuszkach to ja powoli zapominam jak to było :(

Hejka;)
My byliśmy dac na zapowiedzi;)A poźniej wypad na targ;)Teraz trochę poleżałam i postanowiłam Was odwiedzić ale widzę, że ciszaaaaaa;)

hehe a co ja mam powiedziec już po terminie i dalej nic;)
jak ja będe po terminie to chyba będe wyć jak lew w klatce:-D ponarzekac zawsze moge a do lekarza ide we wtorek zobaczymy co powie,ja się troche denerwuje ze względu na to moje ciśnienie -dlatego chciałbym żeby było po wszystkim no ale jak twierdzą że jej dobrze tam dalej to niech siedzi-nic nie moge zrobić

jak ja będe po terminie to chyba będe wyć jak lew w klatce:-D ponarzekac zawsze moge a do lekarza ide we wtorek zobaczymy co powie,ja się troche denerwuje ze względu na to moje ciśnienie -dlatego chciałbym żeby było po wszystkim no ale jak twierdzą że jej dobrze tam dalej to niech siedzi-nic nie moge zrobić
Ja we wtorek mam się zgłosic na KTG i wizyte do szpitala;;)Może już mnie tam zostawią;)

reklama
Do góry