Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Katarzynajanicka hahah dobra jesteś ...w tym dopatrywaniiu się objawów porodu ahha![]()
Masz w zupełności racje..ja dzisiejszy brak apetytu już też rozpatrywałam jako oznakę porodu..puki ni eprzypomniałam sobie ile to pochłonęłam dnia poprzedniego ( aż wstyd się przyznac ) hahah
Tak samo jak dzisiejsze porządki -- że niby to syndrom wicia gniazda, ale sama się oszukuję, bo teściowa to taki "porządniczek"..że już musiałam posprzątać, bo bałam się że się przykleje gdzieś do podłogi...z tego brudu....
Wiec z tym wypatrywaniem objawów może być śmiesznie![]()
![]()
ja tak przynajmniej mam 

potem zalicza jakies 2 \godziny aktywnosci i tylko w tym czasie wypija obydwie piersi potem gdzies od 11 12 zasypia i spi nawet do 4 godzin no chyba ze zasnie tak jak dzis o 14 to spi do 19 , wstaje oproznia jedna piers i przyspia idzie sie kapac ledwie podoi druga i odplywa w nocy tez fajnie spi. Oby tak dalej 
Wyslij na prwKoiander dziekuje za dopisanie do rozpakowanych jak podeslac Ci zdjecie zebys mogla dolaczyc ?
A na opowiesciach moja opowiesc dosc krotka zreszta
Kolorowych snow![]()

a mam to samo im mała dłużej śpi to cycki nabierają więcej mleka aż cieknie z nich bez ssania:-)a mówie do małej budz się i to ściągaj bo wybuchną;-)
Praktycznie codziennie muszę zmieniać koszule nocną bo budzę się z plamami po mleku
Najlepiej to jak karmię małego a z drugiego cycka mleko kapie