Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Katarzynajanicka hahah dobra jesteś ...w tym dopatrywaniiu się objawów porodu ahha![]()
Masz w zupełności racje..ja dzisiejszy brak apetytu już też rozpatrywałam jako oznakę porodu..puki ni eprzypomniałam sobie ile to pochłonęłam dnia poprzedniego ( aż wstyd się przyznac ) hahah
Tak samo jak dzisiejsze porządki -- że niby to syndrom wicia gniazda, ale sama się oszukuję, bo teściowa to taki "porządniczek"..że już musiałam posprzątać, bo bałam się że się przykleje gdzieś do podłogi...z tego brudu....
Wiec z tym wypatrywaniem objawów może być śmiesznie![]()
![]()

Rano ciągle pytacie któa się rozpakowała - to mi przypomniało moją śmieszną położną.
Na szkole rodzenia, ktoś jej zadał pytanie czy więcej dzieci rodzi się w nocy czy w dzień.
Ona na to : "kiedy robione, wtedy rodzone " hahah oczywiście z przymrużeniem oka ;-)

!!!!!!Hej dziewczyny szykujecie może jakąś niespodziankę lub prezent z okazji dnia ojca??![]()
Może to wszystko nie byłoby takie straszne, ale ja tak bardzo nie chciałabym iść do szpitala na patologię. Całą ciąże najbardziej bolał mnie fakt ,że po porodzie w szpitalu spędzę co najmniej 3 doby, a tu się okazuję że jeszcze przed porodem mogę tam spędzić sporo czasu i już nie mówiąc że jestem po terminie, gdzie ja spodziewałam się, że o tej porze to moja księżniczka będzie miała z 2-3 tygodnie, Ach to takie wkurzające.
Dzisiaj to mam takiego lenia. Chce mi się bardzo spać, a tu pasowałoby chociaż naczynia pozmywać ,bo od wczoraj już siedzi cały stos no i umyć i ubrać się przecież trzeba na wybory a w niedzielę to i jacy goście mogą się zdarzyć![]()