Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Mi nie leciała ani nie leciWitajcie porannie,
Myślałam że nie doczekam, a tu niestety dzisiaj znowu wizyta u lekarza..... ja już chciałabym....
Strasznie mi siara leci czy też tak macie? Cała koszulka z boku mokra... zastanawiam się czy dla małej coś zostanie jak jeszcze będzie chciała siedzieć nie wiadomo ile.... A do tego dzisaij jeszcze widzę białe plamy na piersiach, co znaczy że już chyba mleko zaczyna lecieć..... a tu nie ma kogo karmić![]()
Witajcie porannie,
Myślałam że nie doczekam, a tu niestety dzisiaj znowu wizyta u lekarza..... ja już chciałabym....
Strasznie mi siara leci czy też tak macie? Cała koszulka z boku mokra... zastanawiam się czy dla małej coś zostanie jak jeszcze będzie chciała siedzieć nie wiadomo ile.... A do tego dzisaij jeszcze widzę białe plamy na piersiach, co znaczy że już chyba mleko zaczyna lecieć..... a tu nie ma kogo karmić![]()
od lutego z wkładkami laktacyjnymi biegam, bo kilka razy az na bluzki pociekło i śmiesznie było :-)Mi też nic nie leci......Ciekawe czy będę miała mleko po porodzie.....?????
Wykąpałam się, teraz ułożę sobie włoski i ruszę w miasto....Muszę w końcu odebrać wyniki na tego paciorkowca....Oby nic nie było....
Dziewczyny czy Was też męczy zgaga.....????U mnie od jakiegoś czasu jest nie do wytrzymania i nic nie pomaga....!!!!:-(

przespana z pobudkami co 3-4 godzinki. Kacper wczoraj miał jakiś ciężki dzień pręzył sie wyginał i cały czas wisiał na cycku
i wszystkim oczekującym mamusiom szybkich porodów
a mamusiom które mają już swoje maluszki przy sobie życzę dużo zdrówka i pociechy z dzieciaczków
na zgagę to mi ostatnio zimne mleko pomaga, już miałam ze zgaga spokój, a dziś w nocy znów mnie obudziła![]()