Kasiula1982
Fanka BB :)
śliczne te Wasze Maluszki
:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaki słodki.......
Wiem że się nie znamy ale zapewniam Cie że wiem co czujesz;/ cały czas siedze sama i też chce mi się ryczećJaki słodki.......
Mi się chce płakać.....Czuję że będę miała okropny dzień......Będę ryczeć na 100% i nawet nie ma się do kogo przytulić:--
-(
Oj mnie męczyła nawet nie dawnoMi też nic nie leci......Ciekawe czy będę miała mleko po porodzie.....?????
Wykąpałam się, teraz ułożę sobie włoski i ruszę w miasto....Muszę w końcu odebrać wyniki na tego paciorkowca....Oby nic nie było....
Dziewczyny czy Was też męczy zgaga.....????U mnie od jakiegoś czasu jest nie do wytrzymania i nic nie pomaga....!!!!:-(
Witajcie porannie,
Myślałam że nie doczekam, a tu niestety dzisiaj znowu wizyta u lekarza..... ja już chciałabym....
Strasznie mi siara leci czy też tak macie? Cała koszulka z boku mokra... zastanawiam się czy dla małej coś zostanie jak jeszcze będzie chciała siedzieć nie wiadomo ile.... A do tego dzisaij jeszcze widzę białe plamy na piersiach, co znaczy że już chyba mleko zaczyna lecieć..... a tu nie ma kogo karmić![]()