Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
normalnie te teksty powalaja mnie z nog :-):-)ja bardzo chetnie pozabijam rybkico tam taka ryba,jak mam ochote pol swiata ubic
z polozna gadałam to mi powiedziala,ze moge w piatek przyjechac do szpitala,jak beda mieli miejscena patologii to mnie poloza pewnie,a jak nie to KTG i do domu...Oczywiscie lezec tam bezczynnie nie chce.... pytanko do przeterminowanych. Ja mam zgłosić się w środę do szpitala, czego powinnam się spodziewać? Macie tylko badania jakieś, czy prosto na patologię ? Jak to wygląda u Was?
O nie nie nie!!!!
STRAJKUJĘ!!!
Muszę się odezwać, bo widzę że lena chce mnie z forum wykreślić!! NIE NIE NIE
Wrrrrrrrrrrrrr ale wróciłam zła od lekarza. Bo dalej nic, na KTG żadnego najmniejszego skurczyka
Jeszcze mogę sobie tak pochodzić, mówi że brzuch mi się nie obniżył
Rozwarcie na 3, w zasadzie to tak jak ostatnio:-(
No i wybór albo skierowanie na patologię, albo w piątek na wizytę i KTG (o ile nie urodzę) i znowu 80zł w plecy![]()
Ale zawsze to lepsze niż leżenie na patologii.... także się nie dałam
Cały dzień miałam zapitol i dlatego przekazywałam tylko informacje z SMS-ów które dostałam;-)

Chyba wasze dzieciaczki chcą lipcóweczkami zostać

, jestem bardzo szczęśliwa, że noce tak pięknie przesypia a jak marudzi to tylko w dzień, oby tak dalej

, więc trudno doradzić:-(