reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Hej dziewczyny orientujecie się czy były już jakieś niespodzianki wśród dzieci?? Tzn niespodzianka jeśli chodzi o płeć :-)
Pamiętam że jak leżałam na patologi to dziewczyna w 40 tygodniu dowiedziała się że będzie syn a nie córka :-) oj najszczęśliwsza nie była ale i tak mówiła że najważniejsze by się zdrowe urodziło :-)

reklama
Kochana bo nie wiem czy nie doczytałam czy juz jestem zakręcona...a jak z Tobą kiedy do szpitala??

w czwartek Kochana do szpitala i Ty i ja

( o ile zechce kiedys wyjsc heheh wychodze juz z zalozenia ze to on sobie sam ustali termin, a nie zadne tam wyliczenia lekarzy go nie interesuja, choc Gin powiedzial ze do czwartku daje mu czas, a jak nie to test z oksytocyny .... miala już ktoras robiony?? )

Co do ktg to bylam wczoraj i trafilam na super poloznika powiedzial ze te skurcze to i tak nam nic nie powiedza o zblizajacym sie lub nie porodzie. Dla nich na ktg najwazniejszy jest zapis serca Maluszka jak on reaguje nawet na te najdrobniejsze skurcze, takze moga być takie na 20 % a mozna wyladowac na porodowce.

Milego wieczorku:)

to widzę w czwartek ważny dzień: Ty, Lena i ja do szpitala na wywołanie, może się coś ruszy

ja mam kolegę anestezjologa z naszego szpitala, zadzwonił dziś i powiedział, że jak nie urodzę do soboty to pogada z kolegami z położnictwa i mi cięcie w sobote zrobią, trochę się ucieszyłam, choć wolałabym do soboty być już po

lena - ja bym ci dała order...a nie ostrzeżenie....Ten parszywy troll zepsuł mi połowę dnia....zestresowałam się na maksa.....

mi tez len lachoń popsuł dzień i mojego dzidziusia zestresowałam niepotrzebnie, bo jak ja siedziałam i płakałam to się bidaczek denerwował :(

Hahaha dziewczyny jesteście genialne:):):)
Nie wiem jak obczaiłyście to tak szybko, ale rzeczywiście mama_czerwcowa miała w profilu że ma kochanego męża Pawła, a posta napisał jakiś Arkadiusz.... hahhahahahaha:-D:-D Słabo się tym razem troll przygotował:-D

No nie i wszytkie idziecie na wywołanie!! A ja tu nadal zostanę.....

Zdec ona już pewno kochanka miała :-D
znając moje szczęście, pierwsza próba się nie powiedzie i Ty zdąższysz sama z siebie urodzić a ja nie,, ale cóz, jak wlazło to musi wyjść (jak to mawia moja szefowa)

A ta mama czerwcowa to ona tu przeciez czasem pisala cos ? A co napisala dzisiaj? Bo ja kompletnie nie w temacie :sorry:

pisała, ale bardzo mało, dodała piękne zdjęcie dzieciaczka, i dzis wystrzeliła z grubej rury

Ostatnia edycja:
Hahaha dziewczyny jesteście genialne:):):)
Nie wiem jak obczaiłyście to tak szybko, ale rzeczywiście mama_czerwcowa miała w profilu że ma kochanego męża Pawła, a posta napisał jakiś Arkadiusz.... hahhahahahaha:-D:-D Słabo się tym razem troll przygotował:-D

No nie i wszytkie idziecie na wywołanie!! A ja tu nadal zostanę.....

Ja już ostatnio się zastanawiałam czy każda ciąża kończy się porodem?;-) Bo może akurat moja będzie pierwszym takim przypadkiem i się nie skończy:-D:-D:-D

katarzynajanicka połączyłaś posty i teraz wyszło że napisałam dwa pod rząd:p
Może rzeczywiście jakiś kochanek i dzisiaj się odezwie jeszcze z jeden:)

Ja już ostatnio się zastanawiałam czy każda ciąża kończy się porodem?;-) Bo może akurat moja będzie pierwszym takim przypadkiem i się nie skończy:-D:-D:-D

heheh ostatnio też sobie tak pomyślałam :p

nie przypuszczałam, że będę tak świrowała czekając na dziecko

a tu dziś nawet teściową zaprosiłam na kawę, może jak mnie zestresuje jej wizyta to od razu pojadę do szpitala :p

chociaż jak awantura z mężem nie pomogła to i teściowa nie pomoże pewno ;-)

katarzynajanicka połączyłaś posty i teraz wyszło że napisałam dwa pod rząd:p
Może rzeczywiście jakiś kochanek i dzisiaj się odezwie jeszcze z jeden:)

a potem jeszcze kochanka- lesbijka załamana porzuceniem :p

ewela28 tak w skrócie, że dziś jej 3 tygodniowa córeczka na sepsę zmarła, a potem cały dzien na BB siedziała

podczytałam co się u Was działo dzisiaj i po prostu oszaleć można...co za ^%$(#@$(
Mam nadzieję, że nie przejęłyście się tym za bardzo, chociaż jak widzę część z dziewczyn chętnie by się już rozpakowała :) trzymam za Was kciuki! Sierpniówka

reklama
Do góry