Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witajcie dziewczynki,
ja nadal 2w1 i juz jakies schizy przed pobytem na patologii łapie
dziś się od rana samego zastanawiam dlaczego n ie potrafię urodzić mojego synka sama tylko muszą mi poród wywoływać? co jest ze mną nie tak? kocham go bardzo, wszystko przygotowałam dla niego, wszystko bym dała, żeby teraz leżał w swoim łóżeczku już a nie potrafię go urodzić???
zaraz znów na KTG idę
Witajcie dziewczynki,
ja nadal 2w1 i juz jakies schizy przed pobytem na patologii łapie
dziś się od rana samego zastanawiam dlaczego n ie potrafię urodzić mojego synka sama tylko muszą mi poród wywoływać? co jest ze mną nie tak? kocham go bardzo, wszystko przygotowałam dla niego, wszystko bym dała, żeby teraz leżał w swoim łóżeczku już a nie potrafię go urodzić???
katarzynajanicka - widzę, że jesteśmy tak samo przeterminowane. Jeszcze dziś w nocy miałam nadzieję, że jakieś skurczyki się pojawią, a tu nic ...
Właśnie wstałam i zaczynam się szykować. Pogadałam z koleżankami, które miały wywoływania i radzą, żeby jeśli wszystko dobrze, to jeszcze z tym poczekać. Bo to nic przyjemnego nie jest i lepiej poczekać spokojnie na skurcze w domu. Więc postanowiłam, że będę chciała przedewszystkim sprawdzić czy z małym dobrze i jeśli tak, to postaram się wrócić jednak z powrotem do domu. Nie wiem tylko czy tak można, czy poprostu tak czy siak trafia się na patologię, tam zatrzymują już na te minimum 3 dni.
Upss ... mam mętlik już w głowie
Ja jadłam i sałate i truskawki i malemu tez nic nie jest ;-)Lencja ale ona slodko spi !! a jak sobie raczki podlozyla)
Pytanie do mam karmiacych jadla ktoras z was juz moze salate ?? mam ochote ale nie mam odwagi choc dzis skusialam sie na 3 !!!!! truskawkijutro sie okaze czy moge jesc dalej
![]()
22/06/10r.
Marcelinka Blanka o godzinie 10:01 powiększyła grono Aniołków. ; (
[*] Tęsknimy córeczko, dlaczego właśnie Ty ? ; ((-
-
-(
Czuwaj nad Mamusiami i dziecinkami Królewno ;(
- każda jedna pierś jest dużo większa od główki Małgosi 
Na szczęście w porę się opamiętałaś ;-)

Serio...?![]()