reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witajcie
Umnie dziś nocka ciężka mała zasneła na dobre dopiero o 4 a tak to się kitosiła a ja niespałam złośliwa z niej bestyjka jak tylko ja chce się przespać to ona już się kręci a jak ja nie śpie tylko coś robie to śpi ze trzy godzinki oj kiedy ja się wyśpie w końcu :sorry2:
anecznik-no straszne są te zachcianki naprawde gorzej niż w ciąży:tak:
lena-no to pewnie będzie dziś dzidziulek:tak:

hey, ja nadal 2 w 1. wczoraj wieczorem pojechaliśmy na Ip bo miałam takie nieregularne skurcze, a na IP pod KTG nic, zeroooooo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nawet jednego skurczyka....
mam się zgłosić w sobote, czyli w dzień terminu.

Martwię się bo L4 mam do piątku, zapisałam się już do internisty, może mi da zwolnienie, a jak nie to sama nie wiem co robić.

NA domar złego mam opryszczkę pod nosem. to już 2 raz w ciąży, w sumie to powinnam się spodziewać, bo od kilku lat mam conajmniej je 2 razy do roku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. wrrrrrr ale jestem zła
!!!!!!!!!!

Lena i katarzynajaicka trzymam kciuki za was i za maleństwa.

Trzymam kciuki za wszystkie dwópaczki ;-) Cobra, spokojnie doczekasz się :-)
Zbliża się koniec czerwca pomalutku...Czy któraś z Pań przenosi się na lipiec ;-) ? Pozdrawiam !

reklama
witam widze ze cos sie zaczyna dziac , pelnie teraz zaczla napewno. Czekam na dobre wiesci

Ewela nabial moze uczulac wiec jak juz wyeliminujesz tego smazonego kotleta :-D a brzuszek dalej bedzie bolal to wez sie za nabial...

Ewelinka u nas tez dziwna noc, pierwsz pobodka ok 1 cycolenia 20 min i od razu zasypianie, nastpena pobodka 0 5 i co ciumkniecie zasniecie.... nie potrafilam go nakarmin caly czas zasypial a jak go odkladalam to zaczynal jeczec....

AniaCh oczko lepiej :) ru,mianek pomogl, zanim zdazylam doczytac ze to sola fizjologiczna...

Zdec mi sie nie pogorszyl, jaka masz wade ?? ja mam - 3 bylam przed porodem u okulisty na badaniu dna oka czy porod nie spowoduje odklejenia rogowki. Okulistka uprzedizla ze pogorszenie wzroku moze sie utrzymywac tak jak pisze Gryzka do 3 -4 miesiecy po porodzie. A ja cos przeczuwam ze 26 to walsnie ty sie wypakujesz , zobaczymy czy mam racje :)

Kajdusia powitanie piekne :)) a ja sie pochwale moim mezem :) nosze juz dwa pierscionki z bialego zlota:)) jeden za Olafka a drugi za Eryczka :) to jedyna bizuteria ktorej nie zdejmuje po wejsciu do domu :)

Lena katarzynajanecka mam nadzieje ze juz przecie:-D

Do góry