Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

kochana, bo w podpisze masz "nie spiesz się kochanie"...może córcia wzięła sobie to za bardzo do serduszka :-)
zdecjestes przeterminowana juz
i co teraz?

To ja dwupaczek.......... (to stwierdzenie zaczyna być już nudne)
Tak jak podejrzewałam, te wczorajsze skurcze przeszły jak ręką odjął jak tylko położyłam się spać!!! Cała noc przespana.....Normalnie szok!!!!
Dziś rana mam ktg a potem na 16 gina...Obym usłyszała coś pozytywnego...czyli skurcze na ktg i rozwarcie u gina , bo jak nie to się chyba normalnie wk....wie, mimo że obiecałam sobie że nie będę się stresować i przejmować spóźnialstwem małej)
Dziewczyny nie pisałam wczoraj do AniCh83, bo tak jak mówię położyłam się do łóżka przez te skurczyki i tradycyjnie po 5 minutach zasnęłam....ale poczekam dziś tak do 8.00 i do niej napiszę...Mam nadzieję, że wszystko ok!!!
zdec, gryzka,kaj,natasza30,eagle - widzę, że Wy też się lenicie....:-):-):-)!!!!Naprawdę lipiec nas zastanie!!!! Brać się do roboty!!!!Ciekawe, która pierwsza z nas się rozsypie....
Ciekawe co u meg82 - pisała że po oxy coś się rozkręca i zamilkła....Może już ma swoje bambino!!!!???
gosiagro, klementinka - no to niezłe spacerki miałyście Kochane!!!!Ach te nasze pociechy ...Rządzą nami jak chcą!!!!:-):-):-):-)
gosiagro - Majeczka śliczna i jaka już duuuuziiia!!!!
cytrusik - no niezły przystojniak z Twojego Filipka!!!Może sobie go już "zaklepie" dla mojej Poli, skoro tworzą się już takie pary na forum!!!!
lena25 - gratuluję Jasia...Dużo zdrówka dla Ciebie i syneczka!!!
zmienisz i mała zaraz do mamy wylezie :-)Bo nie mogę zmienić tego zakichanego suwacza. Ale muszę się na prawdę zaraz za niego poważnie wziąć!!
Dwa dni mówisz...Dam radę!!!!!Przebiegnę dziś z 10km, wejde po schodach minimum na 11 piętro, pomyję wszystkie podłogi w domu (i to wacikiem do twarzy!!!!) i powinnam się wyrobić!!!
jak sobie pomyślę ile to sprzątania było i męczenia i w ogóle a szyjka ani drgnęła ;-) nasze starania na nic ;-P dzieciary rządzą ^^
nie sugerować się tym złomem