reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

meg82 jak tak patrzę na Twój suwaczek, to łapię jeszcze większą deprechę:wściekła/y::wściekła/y:

Zdec ja już na ten suwaczek nie patrzę bo chyba by mnie musieli w kaftan zawinąć i do wariatkowa zabrać.....mam teraz teorię,że mój maly chce zrobić prezent chrzestnej i urodzić sie 2 lipca jak ona:)

reklama
kochaniutkie nierozpakowane mam nadzieje ze maluszki w koncu zdecyduja sie wyjsc
cierpliwosci - wyjda kiedy beda gotowe nic na sile:
wiem to z wlasnego doswiadczenia mi nic nie pomoglo, probowalam nawet oleju rycynowgo i tylko po prosu super mnie przeczyscilo i nic to nie dalo mala i tak wyszla sobie rowno w terminie:-) czorcik jeden

wasze maluchy tez czasem sa marudne i nie chca spac? moja wlasnie teraz i wieczorem ma takue fazy ze 2-3 godz nie spi i marudzi tylko i patrzy sie i obserwuje a jak przysnie u mnbie na rekach i chce ja odlozyc to odrazu wielkie oczy i wszystko od nowa:-(

kochana u mnie jest tak samo:dry: teraz tez się kokosi:-D

no moja tez wydoiła ponad 100ml mleka , sucho ma a jest tak marudna:szok: nic nie moge zrobic o tej porze bo Lenka jak wstanie o 8-9 tak do 12 nie spi:-( az w konuc samiutenka pozostawiona w lozeczku zasypia
tak samo wieczorem chodzi spac rowno z zegarkiem w reku 22.30

meg82 jak tak patrzę na Twój suwaczek, to łapię jeszcze większą deprechę:wściekła/y::wściekła/y:

Zdec, spokojnie ;-)

Pomyśl sobie, że ja końcówkę ciąży spędziłam na patologii - tam dopiero wpadłam w deprechę. Normalnie ryczałam po kątach i żyć mi się nie chciało. Wysypiaj się póki możesz - ja już zapomniałam co to jest sen.

Przesyłam Wam na pocieszenie zdjęcie Hani

2im5lav.jpg

no moja tez wydoiła ponad 100ml mleka , sucho ma a jest tak marudna:szok: nic nie moge zrobic o tej porze bo Lenka jak wstanie o 8-9 tak do 12 nie spi:-( az w konuc samiutenka pozostawiona w lozeczku zasypia
tak samo wieczorem chodzi spac rowno z zegarkiem w reku 22.30
u mnie dokladnie tak samo wstaje o 7 karmie ja przysnie na cycku ale zaraz sie budzi i tak lezy i gada do siebie do 12 (czyli zaraz powinna spac :-))
A wieczorem kolka od 18 do 21 :-( od 3 dni.. podobno do 6 tyg sie nasila a potem juz z gorki az zupelnie przejdzie , mam nadzieje bo sie serce kraje jak na nia patrze taka naprezona stekajaca kluseczke :-(

A dzisiaj skonczylysmy 4 tygodnie :-D Ale zlecialo!

u mnie dokladnie tak samo wstaje o 7 karmie ja przysnie na cycku ale zaraz sie budzi i tak lezy i gada do siebie do 12 (czyli zaraz powinna spac :-))
A wieczorem kolka od 18 do 21 :-( od 3 dni.. podobno do 6 tyg sie nasila a potem juz z gorki az zupelnie przejdzie , mam nadzieje bo sie serce kraje jak na nia patrze taka naprezona stekajaca kluseczke :-(

A dzisiaj skonczylysmy 4 tygodnie :-D Ale zlecialo!

no moja prawie zasypia ciucka sobie smoczka:)
wspólczuje kolki mam nadzieje ze szybko minie bo to nic przyjemnego dla niej i dla Was tez:-(
ale szybciutko zleciało nasza mala jutro 3 tyg skonczy:)

zdec- Kasiulka ma racje spij ile wlezie bo ja tez niestety nie wiem co to sen:-(

edit:
zasneła:)

reklama
Witajcie!
Oj narzekaja nierozpakowane ale już teraz to naprawde lada chwila i wszystkie czerwcówki będą miały dzidzie:tak:
Co do ruchów przed porodem to moja się ruszała bardzo nawet jak juz pół główki było na zewnątrz to ona tak mocno kopała nogami w brzuch chyba chciała się odepchnąć:-D
hefi-moja ulewa bardzo często mimo że nosze ją żeby się odbiło robi to pare razy dziennie co jest dla mnie dziwne bo poprzednie dziewczyny wogóle nie ulewały:baffled:

Do góry