reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Ja już powiedziałam mojemu kijankowi że jeśli do dwóch tygodni mamie nie odpuści z tymi rewolucjami żołądkowymi to będzie się nazywał Symplicjusz ewentualnie Aureliusz a jeśli będzie dziewczynką to Eteldreta :-) niech wie że z mamą lepiej nie zadzierać :-)

Wasze rodzinki wiedzą już jaki skarb nosicie?? Ja postanowiłam że po kolejnej wizycie u lekarza (dopiero 16 :-( ) jeśli wszystko będzie ok (a na pewno będzie ok :-) ) to zadzwonię do babci i powiem jej że będzie miała prawnuka lub prawnuczkę :-) wystarczy że powiem babci to w przeciągu jednego dnia będzie wiedziała cała rodzinka :-D Zresztą i tak się dowiedzą bo za dwa tygodnie jedziemy na wesele i chyba będę jedynym abstynentem na sali :huh:

Ostatnia edycja:
reklama
Niezły pomysł:-D

A później zaczynają się inne problemy:-D:-D:-D:-D i każda z nas będzie pisała o nie wyspaniu się:-D:-D:-D

Ja liczę na to ,że moje drugie dziecko pójdzie w ślady pierwszego i będzie po dwóch tygodniach przesypiało od 20 do 2 w nocy, przerwa na karmienie i potem do 8 spokój:-D, ale pewnie to tylko moje marzenia:-)

u mnie wie tylko najbliższa rodzina i przyjaciele, ale to się samo wydało, bo ja się dowiedziałam w urodziny mojego synka,że jestem w ciąży, a parę dni później robiliśmy mu imprezę i parapetówkę na nowym mieszkaniu i jak kroiłam tort to od zapachu słodkiego mnie zemdliło i poszłam wymiotować a po drugie też nic nie piłam z alkoholu, więc się pokapowali:-)

dziewczyny a kiedy bedzie juz tak dosłownie widac ten brzuch?? ja chyba bede kupywac na bierzaca, szczegolnie spodnie, ktore zawsze musze skracac bo jestem malutka:zawstydzona/y:

dziewczyny a kiedy bedzie juz tak dosłownie widac ten brzuch?? ja chyba bede kupywac na bierzaca, szczegolnie spodnie, ktore zawsze musze skracac bo jestem malutka:zawstydzona/y:
Ja o ile dobrze pamiętam po 2,5miesiąca to się już nie mogłam zapinać w spodnie;-)
I mam ten sam ból co Ty bo na 160cm to ciężko kupić spodnie:eek::confused:

Myślę,że to zależy od tego jaka kto ma figurę:-), bo u mnie w pierwszej ciąży brzuch było widać dopiero jakoś koło 6 miesiąca, a i tak mogłam ubrać wszystko co nosiłam do tej pory, bo mi tylko w brzuszek poszło, a teraz to już mam czasem brzuszek jak w 6 miesiącu:-D

Ja o ile dobrze pamiętam po 2,5miesiąca to się już nie mogłam zapinać w spodnie;-)
I mam ten sam ból co Ty bo na 160cm to ciężko kupić spodnie:eek::confused:
kochana 1,55 :-):-) nigdy nie udało mi sie kupic spodni i ich nie skracac :-) chyba ze w dziale dzieciecym h&m bo tam rozmairy akurat na mnie :-D:-D

Ja miałam dzisiaj od rana jakiegoś doła ale poszperałam troche na naszym forum i znalazłam super wątek (poród na wesoło) aż sie popłakałam ze śmiechu polecam wam jest zarąbisty;-):tak::tak:

reklama
Do góry