reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

U nas obie babcie oszalały na punkcie Kamila :-) wystarczy że u jednej jest dłużej to druga jest zazdrosna itp. :-D Na początku denerwowało mnie to jak się nim zajmują taka przewrażliwiona była, ale w końcu powiedziałam sobie że obie mają doświadczenie z dziećmi no i przecież nie zrobią małemu krzywdy po prostu więc czasem nie patrze co robią :-D Już nawet odpuściłam sobie proszenie i przypominanie żeby nie nosiły malucha jeśli niema takiej potrzeby, aby się nie przyzwyczaił; doszłam bowiem do wniosku że jak zostanie przez parę godzin ponoszony to się od razu nie przyzwyczai a niech babcię się pocieszą :-)

Dziewczyny gdzie Wy powiesiłyście wydrukowane szablony??

reklama
A moja mała dziewczynka dzisiaj kończy 2 miesiące :-)

oku16x.jpg

Hej sliczne zdjecia pokazujecie :))

Minki dzieciakow nieszamowite i Lukaszka i Lenki :)

Tak sobie mysle ze to nasze lato jakies do bani albo upaly takie ze nie da sie wyjsc albo leje i zimnica moaze wrzesien bedzie ladny, nam wlasnie odpadl wyjazd do kuzynki meza do Nowego Sacza ale szczetrze mowiac jestem z tego powodu szczesliwa :))gorzej ze zaczna akurat u nas wymiane elewacji czyli zdejmowanie azbestu i wiercenie w scianach.... brrrr bede musia sie wyniesc do mamy na pol dnia to blok obok :) a tesciowa jak zwykle omine szerokim lukiem :))

zgadzam sie z Milką świetne minki robią wasze dzieciaczki :D
My wczoraj byliśmy na wsi :) ale Julce się niebardzo podobało :( przez cały pobyt (ok 4 godz) marudziła i nie chciała wogóle spać mimo że zabraliśmy gondolę żeby jej było wygodnie :( później była tak zmęczona że tylko ją włozylismy do fotelika do samochodu a ona zasnęła i spałą całą drogę (ok 2godz.) później kąpiel i znowu spać (szybciutko zasnęła jak nigdy :)).
Z nowości u nas to pojawiła się ciemieniuszka, mam nadzieję że długo nie zagości. :)

Dzieciaczkom które dzisiaj i wczoraj kończyły 2 miesiące życzę samych uśmiechów :D

reklama
MagdaM, Zyrafka, Katarzynajnicka- super fotki!! Ale juz duze te nasze maluchy :)

Kasiulka- wszystkiego naj dla Hani!

Hefi- szkoda ze Julce nie spodobalo sie na wsi, ale przynajmniej poodychala świeżym powietrzem :)

A dzisiaj moja corcia konczy 2 miesiace :)

Do góry