Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
paulka to podziwiamszkoda ze do szczecina taki kawal :-(
pati a jak planowalas? na dziewczynke czy na chlopca? to prawda ze jak na dziewczynke to przed owulacja sie powinno? Dobrze wiedziec na przyszlosc ;-)
to trzymam kciuki!!:-)mam 2 chlopcow wiec planowalam dziewczynke,probowalismy przed owulacja,niby wyszlo "ksiazkowo" chcialabym bardzo coreczke;-)
wlasnie sie zastanawiam w ktorym tygodniu ciazy lekarz moze kreslic plec dziecka bo niektorzy pisza ze juz od 13 tygodnia

A u nas było tak że o 20 tygodnia powiedział nam że na 1000% będzie chłopak a miesiąc później że nie on nie widzi żeby tu jednak był chłopakJa w pierwszej ciąży już od 15 tygodnia wiedziałam,że będzie chłopak a 21 miałam już 100% pewność, bo jak mi się synek rozłożył na USG to ślepy by tylko nie zgadł co będzie
mojego kolegi mama, która jest pielęgniarką na noworodkach, twierdzi,że jak mam być dziewczynka to podobno się chowa na USG:-) a chłopak pokazuje wszystko od razu![]()

I od tamtej pory nauczyłam się dystansu ,ale faktyccznie pierwsze spojrzenie było prawdą
:-):-):-)Współczuję.Trzymaj sięwitam..
Noc koszmarna poszlam spac ok 5.00 rano maly mial taki kaszel i goraczke i wymiotywal ze balam sie polozyc zeby sie nie ududsil i siedzialam z nim do rana:-
-(
jestem wykonczona.........od rana wielkie rzyganko w korytarzu wszystkie buty do prania i sciana do malowania-koszmarrrr
nie umiem normalnie myslec dzis wiec uciekam musze smród wytepić![]()

No to życzę dziewczynkimam 2 chlopcow wiec planowalam dziewczynke,probowalismy przed owulacja,niby wyszlo "ksiazkowo" chcialabym bardzo coreczke;-)