Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
paulka :-) ta druga noga jeszcze dynda w pierwszym
mam pytanie do mam, mialyscie w poprzednich ciazach robione badanie prenatalne? to na przeziernosc karkowa, nie wiem dokladnie co jeszcze. troche mnie to stresuje, nie wiem czego sie spodziewac, o co pytac. chociaz pewnie wszystko powiedza sami..
Moze ktoras z was podzieli sie wspomnieniami?
Dziwne
Jakoś bez chronologii:-(
Ja w sumie nawet nie wiem czy chcę wiedzieć, najważniejsze żeby było zdrowe. I tak wszystko będziemy kupować po porodzie, więc można w razie kolorów jeszcze wszystko zmienić. Ostatnim razem nastawiłam się na dziewczynkę i była. Tym razem też tak nieśmiało marzę o dziewczynce, która przyszłaby na świat prawie tak jak nasza Julcia, tylko chyba wolę chłopca, bo potem będę na dziewczynkę patrzeć i będę myśleć o Julci:-(Niestety w sobote wieczorem witałam sie z muszla po raz pierwszy ale za to bardzo intensywnie i potem jak reka odjal tylko lekkie mdłości po jedzeniu mam,ale tak sobie myśle że to może przez Luteine ,która biore 2x2 tbl- to chyba duża dawka ?
Witam Mamuśki po długiej przerwie!!!!!
Ja od soboty na zwolnieniu odpoczywam i takie lenistwo mnie ogarnęło ,że nawet na BB nie miałam siły wejść
Niestety w sobote wieczorem witałam sie z muszla po raz pierwszy ale za to bardzo intensywnie i potem jak reka odjal tylko lekkie mdłości po jedzeniu mam,ale tak sobie myśle że to może przez Luteine ,która biore 2x2 tbl- to chyba duża dawka ?
dopochwowoA bierzesz tą luteinę dopochwowo czy pod język?
dopochwowo