Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Luteina pomaga w dobrym zagnieżdżeniu się zarodka, w poprzedniej ciąży dostałam ją jak miałam upławy, a teraz to chyba tak profilaktycznie, bo stosuje się ją też przy poronieniach;-) Ponoć jest też dobra przy staraniach;-)kochane napiszcie mi co to jest ta luteina i na co to sie bierze, tzn zeby pomoc ciazy to sie domyslam ale kiedy lekarz wie ze potrzebna jest luteina?
Myślicie że luteina dopochwowa też może powodować mdłości?? Ja dostałam właśnie taką bo po tabletkach antykoncepcyjnych mój organizm ciężko znosi jakąkolwiek chemie, nawet kwas foliowy biorę przed snem.
Właśnie tak spojrzałam że jesteś z Zawoni, ja pochodzę z miejscowości Osola pod Obornikami Śląskimi.;-)Mieszkam pod wroclawiem. Jak by któraś mamuśka była z okolic i chciałaby porozmawiać to zapraszam na GG 8363312.Pozdrawiam:-)
Luteina pomaga w dobrym zagnieżdżeniu się zarodka, w poprzedniej ciąży dostałam ją jak miałam upławy, a teraz to chyba tak profilaktycznie, bo stosuje się ją też przy poronieniach;-) Ponoć jest też dobra przy staraniach;-)
No popatrz. Ja w Obornikach studium robiłam![]()