reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

ewelina- fajnie ze nie jestem sama z tymi cwiczeniami. Mam nadzieje na brzuszek- kaloryfer za 40 dni :):) No i ja mam zakwasy juz dzis!!!

Dziewczyny gdzie jest jakas promocja na pampersy?????????

W Lidlu jest promocja - 39,99zł paczka np. rozmiar 3 82szt plus paczka chusteczek pampers

Co do rozmiaru to my już dawno używamy 3 ;-)

reklama
a ja właśnie miło się zaskoczyłam
dziś kończy mi się umowa o pracę i byłam pewna że raczej mi jej nie przedłużą ( przy 2 dzieciaków raczej nie wrócę do pracy tak szybko) i szok bo dzwoniła babeczka z personalnego że mam przyjechać podpisać nową umowę:szok::szok:
hihihi przeprowadziłam szybki wywiad i dowiedziałam sie że mój kierownik maczał w tym palce, miło z jego strony :-D:-)

witam się i ja po tygodniu nieobcności
wczoraj jak sie dopadłam do netu... oj brakowało mi go :p
urlopik się udał, maja szczęśliwa, babcia również :)
kochane, łóżeczko turystyczne sprawdziło się w 100% żałuję że go wcześniej nie zakupiłam, polecam każdej na wyjazdy
pogoda nam dopisała, codziennie chodziłam na grzyby i przynosiliśmy pełne kosze :)
niestety grzybobranie zakończyłam na okulistyce z uszkodzona rogówką, ale już przeszło :)
do tego zmieniłam kolor włosów i obcięłam inaczej grzywkę, no same zmiany :):):)
maja super zniosła podróż, warunek - musi grac radio :) większość drogi przespała
do tego jak ją zostawialiśmy z mamą cały czas spała i nie dawała babci popalić aż szkoda było wracać do rzeczywistości

co do pampersiaków to jest teraz promocja w tesco 186 szt za 92.50 zakupiłam cały karton trójeczek :)

postaram sie poczytać co pisałyście (jak mi tylko moja królewna pozwoli) i poodpisywać w miarę możliwości

buziaki dla wszystkich dzieciaczków

Dziewczyny a pampersy 3 i 4 jak są wagowo? Bo my używany huggies premium (takie z obrazkami z Kubusia Puchatka) i mimo, że 3 są do 9kg, to zaczęliśmy już paczkę 4, które są od 8kg, żeby nie uciskać nóżek.

Eagle - Super !!!!
zyrrafko - współczuję relacji z teściem , ja mam podobnie czasem z teściową:) ale nauczyłam się uodparniać i mimo wszystko szanuję ją bo jest mamą mojego męża. Niestety mój mąż do niej takiej cierpliwości nie ma jak ja. Pamiętaj nie jesteś sama :) Zawsze możesz na nas tutaj liczyć!
Ewus- Strasznie się cieszę że wszystko idzie ku dobramu , widać było jeszcze przed tym "pojednawczym weekendem" że zależy Ci na tym byście byli rodzinom i moim zdaniem TO TYLKO DZIĘKI TOBIE , TWOJEJ POSTAWIE I OSOBIE JETS TERAZ TAK JAK JEST. WALCZYŁAŚ ,POKAZAŁAŚ ŻE NIE DASZ SOBIE I DZIECIOM ZROBIC KRZYWDY I MAM NADZIJĘ ŻE TEN PAN TATA W KOŃCU ZROZUMIAŁ ŻE JESTESCIE DLA NIEGO CAŁYM ŚWIATEM. BARDZO TRZYMAM ZA WAS KCIUKASY!!!!
nadika- miłego odpoczywania
klementinka - Wszystkiego naj naj naj naj naj naj naj naj naj i jeszcze raz naj:)
ita - uwielbiam ani mru mru a jeszcze Kabaret moralnego niepokoju , łowcy.b tyż:) Wogóle jestem kabareciara :p
Dziewczyny wczoraj chrzczące Super fotki i wszystkiego naj. Jeszcze kasiajanecka chrzciła , cos jej nie widac może udusiła mamę chrzestną:p:p

wITAJCIE;)
ITA JA BYM ZOSTAWIŁA, MOJA gAJA ZOSTAŁA Z ZAUFANĄ sąsiadką której nigdy na oczy nie widziała i było ok;)
dzisiaj kupiłam mleko bebilon 1 spróbuje dać jutro małej może to łyknie bo NAN nie chciała;(
wczoraj byłam z Gają na grzybach no i wiadereczko grzybków suzę;0
co do pampersów to w biedronce są hugiesy w promocji oraz soczki od 4 miesiąca no a dla nas laseczki promocja zeli palmolive po 3 zł

Ja używam 3 ale są jakieś już ciasnawe niby do 9 kg a mała waży 7kg czyli jeszcze powinny być dobre jeszcze mam trzy paki 3 więc muszą być dobre póki nie zużyje

reklama
Do góry