Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

karo85 ja tez zageszczam i tez mala nie spi dluzej, za to mniej ulewa co mnie bardzo cieszyA jak u was z ulewaniem? A jak po jabluszku, podajesz jej po nim mleko z kleikiem czy po stalych pokarmach dzieci w ogole nie ulewaja? Jestem ciekawa jak to niedlugo bedzie.. Taki kolorowy paw z marchewki za moim kolnierzem juz mnie przeraza
kasiajanicka widze ze ladnie wszystko poszlo![]()

co oznacza 11 godzin snu
i 13 godzin bez jedzenia
, za to teraz w 5 minut obaliła 170 ml
widać służy jej spanie w swoim pokoiku bez rodziców

i w związku z tym chciałam pomyśleć o nawilżaczu? Czy macie może w domu, możecie coś polecić? Na co należy zwracać uwagę kupując taki sprzęt?
....hm kilka lat napewno
Cobra a dlaczego nie chce????ja sie ze strachu przed ciaza nie seksuje.chce miec spirale,ale nie chce mi lekarz zalozyc;/

i odstawiłam bo raczej mi nie służą.
i sama już nie wiem

halo kobietki!!!
oj jak mnie dawno nie było! aż tydzień i do nadrobienia 70 stron!!
Na początek daję znać że u nas ok.
Na szczepieniu w zeszłą sobotę mała płakała okrutnie, cały dzień była marudna i wogóle zdenerwowana ale nocka już lepiej. Przez 2 dni bardzo mało jadła ale później się unowmowała. Lekarka stwierdziła, że nadal ma asymetrię główki i nastraszyła nas, że tak jej zostanie, dodatkowo nagadała, że mała ma słabe napięcie mięśniowe...ach... poleciałam na konsultację do neurologa który to wyśmiał....owszem asymetria jest- ale niewielka wystarczy trochę ćwiczeń, a napięcie mięsniowe jest ok.
Poza tym znów byłam u rodziców i teściów w odwiedzinach.
Muszę wam powiedzieć, że moja córka to już mała terrorystka- jak ją zostawiałam z rodzicami to wyła im przez cały czas jak mnie nie było...jak tylko się pojawiałam i brałam ją na ręce to był spokój i cisza..ach...ruszyć się bez niej teraz nie mogę.. a jak wróciłam do domu to na widok swojego tatusia się rozpłakała...hahahah ale był zły
No i waży 5880 i mierzy 65 cm
Zaczęłam tak jak athena podawać małej jabłuszko....pasuje jej bardzo;-) oczywiście po jabłuszku jest kupka dodatkowa no ale nic jej nie boli. Podawałam też marchewkę ale ją raczej odrzuca na razie...jakaś niespokojna po niej była. Gadałam z lekarzem o szybszym wprowadzaniu pokarmów i on nie widział problrmu jeśli to będzie powolutku a dziecko dobrze zareaguje..no i zagęszczam teraz nutramigen kleikiem ryżowym bo mała dużo ulewa..liczyłam, że przez to będzie dużej spała ale gdzie tam;-)
no... idę czytać....
No dobra teraz zacznę was czytać....