reklama

Czerwiec 2010

Hej dziewczyny ;-) W sumie dzisiaj nie weekend ale wolny dzień :-D
Zauważyłyście żeby puchły wam już palce :eek: Ja musiałam pierścionek przełożyć na inny palec bo już miałam problem z jego zdjęciem, a obrączkę chyba niedługo jak tak dalej pójdzie będę musiała zdjąć :eek: bo już tak ciasno dość się robi...
Dzisiaj dzień lenistwa, wieczorek może spędzimy u znajomych.
Nie wiecie może czy dzisiaj są otwarte jakieś knajpki typu pizzeria itp? bo nie chce mi się obiadu gotować a jako że mój mąż ma dzisiaj imieniny to pomyślałam że wyciągnę go na jakiś obiadek na miasto.

reklama
Witam!!!

Ja mam dziś wolne ale tylko z przymusu...to moje przeziębienie rozwaliło mnie wczoraj totalnie....zwolniłam się wcześniej z pracy wczoraj i dziś też zrobiłam sobie wolne...Wczoraj kichałam chyba z 200 razy i bałam się że tym kichaniem zaszkodzę w końcu mojej fasolince kochanej....Także dziś lenistwo w łóżeczku....Naszczęście katar dziś jakby mniejszy....
icon7.gif

My wczoraj byliśmy na długich zakupach wieczoram:tak:brzuch mnie bolał i miałam dość jak wróciliśmy:eek: Dziś nie chce mi się obiadu robić:no:więc coś rozmrożę:tak::-D a po obiadku mamy zaproszenia na "Marcińskie rogale" do mojej kuzynki- kucharki:-D:tak::laugh2:alllle sie najem:-p

W dżinsach robi mi się za ciasno:szok:a na takie chudzinki jak ja trudno ciążówki dopasować:eek:bo albo w biodrach strasznie szerokie albo za krótkie:wściekła/y:

Witam wszystkich!
Witam!!!

Ja mam dziś wolne ale tylko z przymusu...to moje przeziębienie rozwaliło mnie wczoraj totalnie....zwolniłam się wcześniej z pracy wczoraj i dziś też zrobiłam sobie wolne...Wczoraj kichałam chyba z 200 razy i bałam się że tym kichaniem zaszkodzę w końcu mojej fasolince kochanej....Także dziś lenistwo w łóżeczku....Naszczęście katar dziś jakby mniejszy....
icon7.gif

ja jak byłam ostatnio przeziębiona to łykałam syrop dla kobiet w ciąży *spam*, powiem że bardzo mi pomógł, tyle ze jeden minus to trzeba go zużyć w ciągu 7 dni

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny,

nie odpisuje nic nikomu bo czuje się dzis fatalnie, miałam ciężką noc, niemogłam spać, mąż sie rozchorował a ja obudziłam się z bólem głowy. Jak myślicie czy jest jakaś tabletka, która mogłabym wziąść na ból?

Witam Was serdecznie dzisiaj wstałam coś lewa noga :-(:-( zdązyłam rano kilka razy nakrzyczeć na męża az mi go szkoda sie zrobiło ze jestem taka wredna dla niego i go przeprosilam od razu lżej.... od rana znowu mdłości a juz myslalam ze mi przeszły bo 2 tygodnie mnie nie meczyly a tu :szok: powrócily

jutro na kolejen usg juz nie moge sie doczekac az zobacze swoja kruszynke:-):-)

reklama
Witajcie dziewczyny,

nie odpisuje nic nikomu bo czuje się dzis fatalnie, miałam ciężką noc, niemogłam spać, mąż sie rozchorował a ja obudziłam się z bólem głowy. Jak myślicie czy jest jakaś tabletka, która mogłabym wziąść na ból?

Ja czytałam że najbezpieczniejszy dla kobiet w ciąży jest paracetamol!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry