reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

ja przed chwilką skończyłam robić obiadek, niestety nie zjadłam ani kęsa:( nie mogę jakoś, za to wczoraj wieczorem naszła mnie ochota na kebaba, całego zjadłam ze smakiem, w życiu nie czułam się taka szczęsliwa po zjedzeniu potrawy hehehe

reklama
a co do tabletek to jak mnie głowa bolał byłam w aptece i paani magister mówiła ze do końca I trymestru to nie można żadnych bez konsultacji z lekażem

Witam dziewczynki:-)
ja dzisiaj wreszcie sobie pojadłam bo nie mam mdłości:tak:
wszystkim chorowitkom życzę szybkiego powrotu do zdrowia:tak:
miłego wieczoru ;-)

witam mamusie no coś mało dzisiaj każda pisze:)
ja tez ide zaraz kąpu kąpu bo jutro mam wizyte i juz chce isc szybciutko spac zeby juz było jutro:-):-)
trzymajcie dziewczyny kciuki wizyte mam 13.30 wiec jak wroce to dam znac:-):-) śpijcie dobrze dobranoc

a co do tabletek to jak mnie głowa bolał byłam w aptece i paani magister mówiła ze do końca I trymestru to nie można żadnych bez konsultacji z lekażem

ostatnio bolały mnie krzyże przez kilka dni i pytałam gina o apap w 1 trymestrze, więc jak nie da się wytrzymać bólu to można brać apap lub nospe;-)

Ja mam kolejną wizyte dopiero 26.11 ale byłam już 5.11 i widziałam bijące serducho:)

Ostatnia edycja:
Witajcie, wkońcu dotarłam po podróży do domu. Zmęczona jestemjak nie wiem co i jak pomysle że jutro mnie czeka pobudka o 5:15 to mi się już nic nie chce. Pociągnę tak chyba do końca roku i od stycznia pójdę na L4. Życzę miłego wieczorku

reklama
Do góry