Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ostatnio bolały mnie krzyże przez kilka dni i pytałam gina o apap w 1 trymestrze, więc jak nie da się wytrzymać bólu to można brać apap lub nospe;-)
Ja mam kolejną wizyte dopiero 26.11 ale byłam już 5.11 i widziałam bijące serducho![]()
Fajnie ze miałyście okazję się spotkaćW Holandii spotkałam się z naszą Koriandel- mówię Wam, jaka to fajna babka! :-)

Ja się nie szczepiłam i nie zamierzamZapytala mnie dlaczego sie nie zaszczepiłam na te wszystkie gatunki gryp zanim zaszlam w ciaze ,a ja na to ze nigdy sie nie szczepilam i nigdy nie bede ,mam przyjeciela rodziny lekarza i on sam mowi ze szczepionka niekiedy moze wiecej zaszkodzic niz pomóc i on nikogo ze swojej rodziny nie zaszczepi ja tez nie.
A wy co o tym myslicie jestescie zaszczepione ???

Mnie przyjeli na oddział i więcej nie bo miejsc nie byłoOj coś o tym wiem, mój synek urodził się w maju, tłok był w szpitalu nieziemski.
i to zamiast na porodówkę to na patologię mnie wsadzili

; ale z drugiej strony mnie wystraszylas, nie bagatelizuj zadnego krwawienia 
. Moze rzeczywiscie dobrze troche posiedziec w domku i przeczekac te njagorsze grypowe miesiace? Napisz jak u lekarza