Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

witam was dziewczyny faktycznie jakoś spokojnie i ponuro na BB u mnie jutro wizyta juz nie moge sie doczekac![]()

mam mnostwo lekow z PL ale na wszystkich pisze ze nie stosowac w ciazy albo ze nie wskazane....
dawajcie wszystkie domowe sposoby wam znane...bede wszystko probowac![]()

witam...nawet nie czytam co pisalyscie bo ledwo zyje wiedzialam ze ja tez bede chora i wlasnie rano z lozka zejsc nie moglam taki kaszel goraczka i wszystko mnie boli ...mam mnostwo lekow z PL ale na wszystkich pisze ze nie stosowac w ciazy albo ze nie wskazane....
dawajcie wszystkie domowe sposoby wam znane...bede wszystko probowac
maly jeszcze nie wyzdrowial a juz ja nastepna ojjjj chce do lozka ,ale jak to zrobic??
paula na pewno bedzie dobrze, poza tym zaraz zapytasz lekarza o to krwawienie i pewnie zrobi usg, jesli nie ma silnych boli i krew nie jest "zywa" to raczej nic zlegoczesc dziewczyny dziisaj mam wizyte i rano zaczelam plamic na brązowo mam nadzieje ze to nic zlego krwi naszczescie nie ma wiec moze to tylko jakis spadek progesteronu :--( wzielam luteinke i modle sie zeby wszystko bylo ok
Ja tez dzis na wizyte, troche sie juz denerwuje, ale bedzie dobrze, co nie? o ktorej idziesz?paula na pewno bedzie dobrze, poza tym zaraz zapytasz lekarza o to krwawienie i pewnie zrobi usg, jesli nie ma silnych boli i krew nie jest "zywa" to raczej nic zlegoJa tez dzis na wizyte, troche sie juz denerwuje, ale bedzie dobrze, co nie? o ktorej idziesz?