Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Już doczekać się nie mogęWitam ciężaróweczki:-)
Iiwka widzę że jesteśmy w tym samym okresie ciąży:-) serduszko już zobaczysz ja już widziałam w 6 tyg.![]()
:-);-)trzymam kciukasy za poprawęiiwka - ja tez się nie zamierzam szczepić. A waga pokazuje mi 4,5 kg mniej, ale to dlatego że praktycznie codziennie wymiotuje, licze na to że jeszcze ten tydzien i się skończy![]()

Pani doktor powiedziała mi, że mam lekko przykurczoną macicę i spłaszczony zarodek odrobinę ( nie wiem co to oznacza) mam dużo leżeć, brać 3x dziennie no-spę i tyle. Trochę się zamartwiam tym ale ona twierdzi, że może tak być. Mimo wszystko przestraszyłam się i leże plackiem. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze......

Będzie dobrze
:-);-):-)
Jakoś chwilkę mnie nie było a tu już tyle do nadrobienia![]()
czasem przez godzinę nic się nie dzieje a innym razem po parunastu minutach nieobecności jest kilka stron do nadrobienia 

Zabieg będzie miał już 2 grudnia, ale się boję... I tak to już jest- strach o dziecko w brzuszku wielki- dziecko poza brzuszkiem- nic nie mniejszy !
;-)Dzięki za troskę, jak widzisz już jest dobrze, ale w środę pogadam uczciwie z moim lekarzem o tym co sądzi o mojej pracy- na ile jest bezpieczna... Trzymam kciuki za wizytę i czekam na wieści- o ile nie zasnę :-);-)
Zapraszam na obiad, jak wezmiecie ze soba kabanosy to bedzie prawdziwa uczta! 

witam wszystkich
ja też mam w domu cherlaka
a tak odbiegając od tego czy któraś z was ma ujemną krew? ja myślałam że dostane od razu skierowanie na badania czy mój organizm wytwarza przeciwciała ale dopiero dostane 26.11. niewiem czy to nie za późno?...

ja pamiętam w poprzedniej ciąży jak byłam w holandii to w 28 tygodniu dostałam zastrzyk z immunoglobuliną i po porodzie tak samo, ale słyszałam ze w polsce nie robią tego w 28 tygodniuwitaj magdalena79, zeby synek jak najszybciej wracal do zdrowia!
Ja mam grupe ujemna a maz dodatnia czyli prawdopodobienstwo konfliktu jest. Jednak polozna powiedziala ze beda badac pod tym katem dopiero w 28 tygodniu ciazy, bo wtedy organizm zaczyna produkowac przeciwciala (lub nie).
Slyszalam tez inne opinie na ten temat ale ja tu lekarzy nie przekonam ze nie maja racji![]()
a tak odbiegając od tego czy któraś z was ma ujemną krew? ja myślałam że dostane od razu skierowanie na badania czy mój organizm wytwarza przeciwciała ale dopiero dostane 26.11. niewiem czy to nie za późno?...