Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tyle to rozumiemJa za przeciwciała,glukozę,VDLR,morfologię i mocz 80zł zapłaciłam...To dobrze że miałam już grupę krwi bo więcej bym zabuliła.
tyle to rozumiem
a powiedzcie mi, bierzecie swoich partnerów na kolejne usg żeby zobaczyli dzidzie?

Zobaczyc fasolke i uslyszec serduszko to wielkie przezycie dla obojga, polecam
mam nadzieje że to pomoże mojemu M. zrozumiec że jestem w ciąży i że te nerwy które mnie porywają to tak do końca to nie ja. Bo jak narazie to jest nie ciekawie, robie cały czas rozruby i zwalam to na hormony a on tego nie rozumie. Czuje sie taka niezrozumiana a wystarczy żeby podszedł przytulil powiedział że juz wszystko dobrze;-)
po pierwszym porodzie nie dostalam zastrzyków (córka ma moją grupę krwi). Za to po drugim już taki zastrzyk dostalam bo synus ma krew dodatnią.
ale przynajmniej nie myśle wtedy co mnie boli a co nie hihi
A boli i to dośc konkretnie brzuszek:-(TAK!!!a powiedzcie mi, bierzecie swoich partnerów na kolejne usg żeby zobaczyli dzidzie?

Wiesz,mój Grzesiek niby wiedział że jestem w ciąży itd,ale jak zobaczył Kacpra na monitorze(wtedy też się dowiedzieliśmy pierwszy raz że będzie chłopak) to później cały wieczór siedział i myślał-dotarło do niego że będzie tatą i wtedy rozumiał mnie i moje zachowanie,zaczeło się mówienie do brzucha,głaskanie.
:-)
I jedyne co że ma taką samą grupę krwi to potwierdzenie z książeczki wojskowej i słowo mojej teściowej. Poprzednim razem mu odpuściłam ale teraz jak pójdziemy na wizytę to muszę mieć pewność i ja pójdę na wizytę a on na pobieranie krwi, zobaczymy jak to zniesie
Nawet t holerne CRP co miałam tak strasznie podniesione w szpitalu, norma to 10, a ja miałam 120
Ale masakra w centrum wykopali jakiś niewypał i ewakuacja wszystkiego, pozamykane ulice, korki tragiczne
Ale o KFC moje ulubione zdążyłam zaczepić

Przynajmniej oszczędziłam conajmniej na dwa podglądnięcia fasolki:-)