Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana własnie pisałam esa jak sobie radzisz we WrocławiuWitajcie,
WRÓCIŁAM do was!!Nareszcie.... teraz już postaram się być na bieżąco, mała po raz pierwszy dzisiaj śpi w swoim łózeczku w swoim pokoju
Ciekawe na jak długo....
Lena co do spania na dworze, to rzeczywiście tak jest że dzieciom dobrze się tam chyba śpi, jeszcze szczególnie jak jest czyste powietrze i cisza to już w ogóle. Moja w ciągu dnia w wózku na dworze spała prawie cały czas, przerwa na karmienie, przewijania i znowu do wózka, pogadała trochę i szła spaćJednak warunek był taki że wózek musi cały czas jechać... tak więc mama z babcia na zmianę, a każdej nogi w tyłek wchodziły, ale najważniejsze że królewna spała
Ciekawe co będzie jutro tutaj we Wrocławiu... hmmmm... może nauczę ją spać we własnym łóżeczku... hahaha... ciekawe![]()
Kochana własnie pisałam esa jak sobie radzisz we WrocławiuSama z daleka od mamy
Pewnie, ucz ją ja teraz dziękuję mężowi za to, że usypiałam Gaję i odkładałam do łóżeczka bo bym dalej z nią pewnie spała i cała pokrzywiona była
![]()
Lena trotylu- aż mi się odechciało obiadu jutrzejszego....... a pożałowałam 10 zł na skarpetki z tygryskiem dla Filipa, to za karę na makaron wydałamKatarzyna ten makaron t chyba jakiś frykas ze złota
Uciekam spać wrrrr mam mini remont i ciągle robota i sprzątanie![]()

My z Małgosią już po 3 zajęciach na basenie, też bardzo lubi i właściwie już się nie zachłystuje wodą jak dajemy nura :-)
, w chłodniejsze dni polarowy kombinezonik.
Ale jak znajdziesz czas to walcz o zwrot kasy, niech się uczą, że klienci to nie debile, których można oszukać
Ładnie odciągnęłaś mleczko, a próbowałaś jakoś ostatnio karmić prosto z cyca? Może Filipkowi się odmieniło, co?
:-)