stellaDODO
Fanka BB :)
Mój maluszek wczoraj zrobił mi prezent - obrócił się z brzuszka na plecki.
Wiem , to już dawno za wami ( przynajmniej większość ). Wychodzi na to że zawsze ostatnia będę się cieszyć hahah nie szkodzi 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i w domu nic nie zrobione przez niego i wogóle nie ma organizacji dnia

A ja na powrót mojego cały tydzień czekałamnie zazdroszcze, chłop w domu cały dzień jest gorszy niż sraczka. CIERPLIWOŚCI życzę:-)
Potrzebuje szybko podpowiedzi - za 30 min wychodze na spacer i nie wiem jak najlepiej uchronic Krystianka przed wiatrem. Macie jakies pomysly?? Bo jest w miare cieplo i tez nie chce go przegrzac...
i niech tylko mi tesciową sprowadzi to juz ja sie zemszcze

kara bedzie taka ze juz wiecej jego mamusia Klarą sie nie zajmie:-):-) czy wasze maluchy tez tak maja ze jak czasem chca kichnac a nie kichną to tak smiesznie wzdychają?????Wiec tak zostawiam dzis mojego szanownego meza z dzieckiem samego! juz mu napisałam smska zeby wczesniej wrocił, musze pojechac do apteki odebrac lekarstwo no i tak wymysliłam ze pojade akurat jak wroci do domu, przy okazji wstapie jeszcze gdzies i wezme psa na spacer zeby dłuzej sie zeszłoi niech tylko mi tesciową sprowadzi to juz ja sie zemszcze
kara bedzie taka ze juz wiecej jego mamusia Klarą sie nie zajmie:-):-) czy wasze maluchy tez tak maja ze jak czasem chca kichnac a nie kichną to tak smiesznie wzdychają?????
chyba musze kupić fartuch foliowy dla siebie do karmienia małego:-)