reklama

Czerwiec 2010

Ato może tak DSC02877 (Large).jpg

reklama
Gosiagro - nie robiliśmy jeszcze kolejnej morfologii i nie wiem kiedy będzie robiona, lekarz nie widzi póki co potrzeby...
konniczynka - no to współczuje z takim zamrażalnikiem, ja ot by nie dała rady bo dużo mrożę:tak: to u mnie z pożyciem jest podobnie jak u Ciebie;-)

Gosiagro i konniczynka - dziękuję za nawiązania do moich ostatnich postów, tylko Wy je zauważyłyście..:no:

kasiajanicka - powodzenia moherami! masz tam ciekawie nie ma co, dobrze, że do nas nie docierają :tak:
koriander - nie martw się tak refluksem, tak jak dziewczyny napisały, dobrze, że wiesz o co chodzi, Z tego co wiem to warto kłaść dziecko na takiej klinowej poduszce, by miało główkę wyżej!

zyrraffka - my też nie mierzymy czasu wychodzimy jak woda chłodniejsza albo jak się Nelci coś nie podoba co się baaardzo rzadko zdarza

emalia - nie wierzę w to co widzę!!!!!!!!!! A jaki uśmiech na buźce!

Co przekręcania się to u nas też nie ma jeszcze żadnych obrotów, czytając Was można wpaść w myślenie, że coś jest nie tak, ale wiem, że dziecko do 6 miesiąca ma czas by to opanować, więc spokojnie do tego podchodzę, z tego co widzę Kornelka woli mała motorykę ćwiczyć, umie już przełożyć grzechotkę z ręki do ręki, bawić się oburącz zabawką czy też co jej się dziś po raz pierwszy zdarzyło wyjąc sobie sama smoczka i za chwilkę włożyć do buźki :)
Ciekawe jaka nocka przed nami, zaczęłam się zastanawiać czy moja Nelcia nie reaguje na pełnię!:baffled:

pewnie Lencja nie ma się czym martwić, tym bardzie że Kormelka postawiła pierwszeństwo na inne umiejętności, bardziej precyzynje:))

Dobranoc, postanowiłam odkleić się od fotela umyś i spać, łóżeczko już sobie pościeliłam

Co przekręcania się to u nas też nie ma jeszcze żadnych obrotów, czytając Was można wpaść w myślenie, że coś jest nie tak, ale wiem, że dziecko do 6 miesiąca ma czas by to opanować, więc spokojnie do tego podchodzę, z tego co widzę Kornelka woli mała motorykę ćwiczyć, umie już przełożyć grzechotkę z ręki do ręki, bawić się oburącz zabawką czy też co jej się dziś po raz pierwszy zdarzyło wyjąc sobie sama smoczka i za chwilkę włożyć do buźki :)
Widze, ze nasze maluchy maja podobne upodobania:-) moja Emilcia tez grzechotke przeklada z raczki do raczki, wklada ja z upodobaniem do buzi, a smoczek to juz sie dawno nauczyla wkladac i wyjmowac :tak:

Ide zajac sie moim P., poki jeszcze nie zasypiam na stojaco :-p

koriander - ach te dolegliwości niemowlęce, będzie dobrze, odpowiednia dieta i mała z tego wyrośnie. zdrowka dla Lilianki

lena - ja mierze pod paszką i w pupie

kasiek - a osłuchiwali małego?Może sie ślini aż tak i przez ślinkę kaszle

nadika, Lencja - spokojnie na obroty jeszcze czas:tak:Natanek i Kornelka niebawem się nauczą

zyrafka - trzymam kciuki za nocke:tak:

emalia - fotka z psem świetna, Jas jaki zadowolony w foteliku:-D

agi - ciesze sie ze Polci przeszło

A może bym tak spać poszła:rofl2:

wszystkim chorowitkom dużo zdrówka

emalia śmiesznie z tym psem;) A co pies na to że Jasiek chce go wsadzać do buzi?;-) Mały wie co dobre:) Mleko już mu się znudziło;-)

lencja no właśnie, moja już od dawna sama wyciąga i wkłada smoczka (bo tata ją nauczył):-) Ale nic poza tym specjalnego. Nawet jak ją obracam to nie za bardzo ją to interesuje.

Kąpiel również kończymy wraz z oziębieniem wody;-)

lena ja temperaturę mierzę w uchu. Ale coś jest nie tak chyba z tym moim termometrem, bo zawsze ma jakąś taką dziwną:-(

Moja maruda postanowiła sobie po jedzeniu urządzić przerwę w spaniu. Także leży i gada od 0,5h więc sądzę że czeka mnie jeszcze drugie tyle:-(

reklama
Miłych snów takich zboczonych;)

tiaaa dzięki - pająk mi się śnił :/ bleeeee (boje się pająków)

Tylko snów zboczonych? A co z jawą? ;p Przecież dzieci śpią ;p

dzieci śpią ale mąż na imprezie był, przyjechał na 3 godz spac i do tyrki :(

hejus laseczki

ja wpadam z browarkiem zyczysc seksistowskich snow

no wiec po 2 jestem pijana w sztab :)))

tej to dobrze :P

emalia - rośnie ci pożeracz słodkości :D

A poza tym mówię dzień dobry i uciekam do mojego krzykacza :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry