Kasiula1982
Fanka BB :)
ale mnie handra jesienna dopadłą, niech już wiosna będzie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No myśle cały czas o tej pracy. Na razie czekam , bo ta kobieta ma sie dopiero zwolnic i mam nadzieje ze po nowym roku to sie stanie, bo chce zeby jasiek miał chociaz pół roku. Najgorsze jest ,że moja mam jeszcze pracuje i musze kogoś obcego wziąć ale zrobie to w dobrej wierze, bo chce zeby dzieci miały godną przyszłość zapewnioną. A praca fajna, bo to ciepła posadka w biurze. Może nie ma kokosów, ale to jest praca na dłuższą mete. Lenka,więcej ie zdradze, bo to nic pewnego, a poza tym ty masz lepsze kwalifikacje i mogłabyś mnie wygryźć. Nie gniewaj się.

.
Zaczynam się martwićjuż prawie wszystkie dzieciaczki się przewracają a mój Natan skończył już 5 m-cy i sam się nie przewróci. Jedynie jak mu troszkę pomogę na boczek się przewrócić to z boczku na brzuszek już sam potrafi.
Może ta ich umiejętnośc zalezy też od podłoża na jakim leżą. Natan często leży na moim łóżku a one jest dosyć miękkie, może na twardszym podłożu łatwiej będzie mu się przewrócić?
Dzwoni do mnie jaki ma kupić rozmiar kurteczki na zimę, a ja mówię że nie trzeba bo mała ma już kombinezon i kurteczkę też jej kupiłam, ale się uparła że widzi właśnie ładną i musi ją koniecznie kupić;-) No to mówię że może być 74;-) ( a mój mąż mówi - po co się z nią sprzeczam, jak chce kupić to niech kupuje;-)). No i jedziemy dzisiaj tam a ona jeszcze oprócz kurteczki kupiła dresik i bluzeczkę, dresik taki na zapas bo aż na 80, ale będzie na wiosnę - zimniejsze lato, może jesień:-):-) No i w domu patrzę na tą kurteczkę, a tam były wszystkie metki, bo nie zdążyła poodrywać. Kurteczka jest kupiona w Wójciku, a tam cena 207zł
Może i jest ładna, ale nigdy bym za kurtkę nie dała tyle pieniędzy;-)