Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
cześć mamusie!
My wczoraj na szczepieniu. Milenka była bardzo dzielna, chwila płaczu a potem już ok. Nic jej się nie działo, ładnie spała i w dzień i w nocy, dziś też jest ok. Właśniej śpo 3 godzinę;-)
Waży 6700 według wagi w medicover, ale ona nie doważa, ponieważ w domu też mam i ważymy małą raz na 2-3 tyg i u nas 7 kg już jest. Mierzy 66 cm;-) Wszystko u niej ok, a pani doktor twierdzi, że jest bardzo silna jak na swój wiek i niedługo zacznie pełzać!!!!! po jak leży na brzuchu to już stara się opierać na kolanach, dupka do góry i takie pełzające ruchy wykonywała hihihiihhi;-)
dziś mam lenia i siedzę w domu...za to przez ostatnie 2 dni szalałam na zakupach. Mała dostała super ciuszki, pokupowałam jej pełno zawieszek, grzechotek i takie zabawki do kąpieli;-)
mamusi też się obleciało- 3 nowe bluzki i sweterek;-)
dobra, a teraz idę was doczytać;-)

Ewa matka, ktora dzis widzialam u lekarza niewiele sie rozni od tej, ktora wkleilas
babka dobrze po 30, poltoraroczne blizniaki, jeden z nich z zespolem downa a ona totalnie nie przejeta niczym
byla z nia babcia dzieci i to ona za nimi biegala a jak sie przewrocily kolo mamy to nawet nie zareagowala
idac do ubikacji prawie je kopnela zeby mogla przejsc, w glowie sie nie miesci
tylko do obcych dzieci serce miala bo zagadywala wszystkie
, a nasza Ewuś taka młoda i taka cudowna
Zdrówka dla Jaśka, to się biedulek namęczy :-(

;-)u mnie wczoraj była wielka segregacja ciuchów i wyciąganie nowych- teraz na topie jest rozmiar 74
, tylko rękawki wszystkie za długie :-) Z ulewaniem my też mamy cały czas problem, mała nosi śliniak (kórego nie znoszę ), a mimo to muszę kilka razy dziennie przebierać i ją i siebie i podłogi...
I ten zapaszek...
Czasami zdarzy się lepszy dzien, ale dziś na przykład mała obrzyguska zawaliła mi pół domu 

I co dobrego jadłaś? 

Fajnie, że mąż dał Ci się wyspać :-)

Zrobiłaś mi smaka na krupnik- chyba wkrótce zrobię
I dzięki, że pamiętasz o mnie gdy mnie nie ma 
Dobrej nocy