o jaka tu cisza! pogadalabym z Wami na zamknietym, ale czekam z niecierpliwoscia na akceptacje, ile to zwykle trwa? wyslalam prosbe juz kilka dni temu, a moze trzeba spelniac specjalne warunki, bo ja to nowicjuszka jestem i troche jeszcze wszystkiego nie ogarniam
minał wlasnie rok od momentu, w ktorym dowiedzialam sie ze jestem w ciąży, eh a wydaje mi sie ze to było wczoraj -> najszczesliwszy dzien mojego życia, a drugi najszczesliwszy jak sie Kuboleusz urodził
dzisiaj mężuś sam siedział z naszym Bąblem jak poszłam do pracy, mimo, że teściowa mówiła, ze przyjedzie i pomoze mu sie dzieckiem zajac!!!!!!! ale sie przeziebila i nie dojechala

zaczne od konca:
anecznik: zamienmy sie!!! tak bardzo chcialabym być z Kubusiem w domu i nie chodzic do pracy, rano jak wychodziłam, aż się rozplakalam, najchetniej zabralabym go ze soba,a mój mąż jak zobaczył, ze tak ryczę pękal ze smiechu, brutal!
avena hehe tylko w kanałach dłubałam, nie wiem co gorsze.... ;D mam kurteczke, oprocz śpiworka, wprawdzie troche babska jak na chłopaka, bo po dziewczynce, ale cóż... Kubie pewnie bez różnicy
konniczynka moj maż ostatnio przeczytal kawalek orum, bo było wlaczone i jest swiecie przekonany ze konniczynka to ja buhahahahah i teraz mowi do mnie per koniczynko!!!!! za kazdym raze wybucham smiechem
Kasiek ja też się pisze!
ewa szok!
klementynka
Eliza zdrowiejcie szybciutko
nadina prawdopodobnie to wezły chłonne, zwykle fizjologicznie wyczuwalne, to nic złego
agusia bidulka, musisz to bardzo przezywac, a mozecie pojechac wszyscy razem? ja wpadlam dzis w rozpacz jak musialam dziecko zostawic na 7 godzin z wlasnym ojcem!!! heheh
perfecta u nas w szkole rodzeni amowili, ze najlepsze materace gryczano-kokosowe, wiec kupilismy takowy

jest ok
zdec u nas dynia też robi furrore
iiwka
megida
zdec
mój królewicz cholerka nie chce sie przekrecic na plecki, czekam i czekam..... a jak już sie to stanie to oszaleje z zachwytu! poki co tylko na brzuszek sie kreci
Anik wyrywa włosy na potęge!!!! mimo, ze samoistnie prawie wszytkie straciłam, bo wypadaja jak po chemioterapii, a on resztke wyrwie....