Lenuszka
Mamusia Gajusi
Ze tak sie wyrażę..ja ataka na mojego przeprowadzałam przez cały tydzien, a teraz post(staramy się o dziewczynkę)
![]()
Ja podjęłąm decyzje nigdy więcej DZIECI!!!!Gaja teraz daje mi nieźle popalić więc mam dość jedno wystarczy!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ze tak sie wyrażę..ja ataka na mojego przeprowadzałam przez cały tydzien, a teraz post(staramy się o dziewczynkę)
![]()
Rany chciałabym mieć taką wagę ale nici odchudzania nic nie daje
u mnie wiem że ćwiczenia niewiele dają kiedyś ćwiczyłam wyczynowo a i tak nie należałam do szczupłych udało mi się co prawda schudnąć ale okupiłam to zdrowiem więc wolę być taka jaka jestem trudno
Ja podjęłąm decyzje nigdy więcej DZIECI!!!!Gaja teraz daje mi nieźle popalić więc mam dość jedno wystarczy!!Ale każdy ma inne podejście PODZIWIAM CIę
![]()
To pewnie przez to, ze miałam cesarke przy ktorej w 100% pomagał mój mąż (opiekowal się dzidzią), a teraz Krystian jest prawie bezproblemowy. Pewnie to drugie dziecko da mi w kość![]()
Kochane uciekam spać bo oczy mam na zapałki
Chciałabym jeszcze troszkę posiedzieć ale nie widzę klawiatury nie wiem czy dlatego, że jest koloru czarnego czy ja aż taka śpiąca jestem![]()
Kochane uciekam spać bo oczy mam na zapałki
Chciałabym jeszcze troszkę posiedzieć ale nie widzę klawiatury nie wiem czy dlatego, że jest koloru czarnego czy ja aż taka śpiąca jestem![]()
Lena to chyba data porodu tak nas nastawiła, bo ja też NIE PLANUJĘ WIĘCEJ DZIECI, chociaż mój Filuś to aniołekJa podjęłąm decyzje nigdy więcej DZIECI!!!!Gaja teraz daje mi nieźle popalić więc mam dość jedno wystarczy!!Ale każdy ma inne podejście PODZIWIAM CIę
![]()