Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a u nas w smykolandzie za 49,00 zł sąKasia FISHER PRICE AKTYWNE KLOCKI DLA MALUSZKA 74121 (1281774251) - Aukcje internetowe Allegro ale widze ze o 2 zl przewyzsza twoje dostawa.....
Ale ludzie mają pomysłyReborn Gudrun Legler__NINA__śliczna dziewczynka (1286197545) - Aukcje internetowe Allegro zobaczcie lalka jak dziecko![]()
oto mój siłacz- leży na brzuszku i piąstkami sie tylko podpiera
Zobacz załącznik 296557

wygląda jak w stroju ludowym :-)Ja też jestem w szoku :-) Moja Emilka to niejadek- z butli max 150ml wyciągajestem w szoku ile Fifi zjadł po kąpieli- najpierw2 cyce potem jeszcze dokarmienie butlą i wyciągnął z butli 190 ml, jak on nie je wieczorem z piersi tylko butla to ja potem ściągam ok 200 ml, jak on tyle wyssał z piersi plus butla to całkiem sporo zjadł, oczywiscie jak beknął to trochę oddał z powrotem, ale i tak.........
Ja mam pocztę na gmailu, ale nigdy problemów nie miałamDziewczyny ma któraś pocztę na gmailu? Nie chcą mi się zdjęcia ładować, muszę przez moją starą pocztę na wp, i dopiero wysyłać na gmaila. To samo było wczoraj, na bb mi się nie chciało zdjęcie załadować, wrzuciłam na fotosika i podałam linkaPewnie coś z ustawieniami, tylko co.

Wieczorkiem się po niego przespacerowałyśmy z Emilką i ściągnięte mleczko już się chłodzi w lodówce :-) P. w Kętrzynie siedzi, więc mu się może nawet nie przyznam;-) Laktator się minimalnie różni od starego i garnek nie wiem, czy da się uratować (wątpię), więc pewnie i tak zauważy zmiany. Ale na tyle mało go interesuje mój sprzęt do ściągania mleka i gotowanie, że wyjście na jaw mojej wpadki, może trochę potrwać 

Kasiu duży i silny facet z niegoja jestem i też idę spaćtylko maila odbiorę ze zdjęciami fifiego
edit: ale jestem złą: mąż nowego kompa złożył i nie ma programu do rozpakowywania a zdjęcia z dziś dostałam od szwgierki spakowane
edit 2: ściągnęłam prgramoto mój siłacz- leży na brzuszku i piąstkami sie tylko podpiera
Zobacz załącznik 296557