Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Agi slicznie wygladacie na spacerze, chyba jeszcze cieplo u was?
Kreatorka po przeczytaniu twojej historii jak to poznalas swojego meza jakos inaczej patrze na Ninke, bardzo chciala sie juz urodzic
Anecznik ja tez sie nie zgodze z tym co piszesz, nie kazda mama niestety wie co dla jej dziecka dobre bo gdyby tak bylo to ten maluch nie walczylby w szpitalu o zycie po zjedzeniu muchomora
oczywiscie danonki to nie muchomor
poza tym jestem wdzieczna swojej poloznej bo jak do mnie przychodzila to caly czas powtarzala ze pediatra to nie Bog, to tylko czlowiek i moze sie mylic

i tak udało mi się urodzić 8 dni przed 20 urodzinami heh :-)Oj tak jestem tego samego zdania niech te ząbaki już wychodzą...Jestem wykończona. Mały dał czadu. Zaraz mąż wróci z pracy to go odmnie przejmie. Dobrze że Wiktorię dziadek zabrał do cyrku. Niech juz te zęby wyjdą!
a z nowin na dziś NIna za nic na świecie nie chce jeść gruszek
no w sumie ja też gruszek za bardzo nie lubię, więc jej wybaczam wspaniałomyślnie :-)Kasiulka Twoja to mega wygląda jeszcze w tej kurteczce misiastej![]()
Ewa1981 skąd wzięłaś szalik do tego? U nas nie ma
katarzynajanicki trzymam kciuki za jutrzejsza wizytę u chirurga
Matko jak ja wam współczuję tych ząbków, ciekawe kiedy mnie to czeka![]()
po twoich postach w zyciu bym nie pomyslala ze jestes taka mlodziutka, bardzo dojrzala z ciebie mamaNina po prostu bardzo chciała, żebym dotrzymała swojego przyrzeczenia z dzieciństwa, że będę młodą mamąi tak udało mi się urodzić 8 dni przed 20 urodzinami heh :-)
w końcu obudziłam go o 19;30 przebrałam nakarmiłam chwilę pogadaliśmy i odleciał znowu
ciekawe jaka będzie noc .Za oknem straszna pogoda wieje i pada jak ja nielubię takiej pogody