reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witam. U nas nocka tragedia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Jak wróciłam 0 23 od fryzjera, to Jasiek zaraz się obudził, co mu się nigdy nie zdarzało. Dostałam cyca i z powrotem do łóżeczka.No i 0 3;30 się zaczęło- darcie, nerwy, machanie rękoma i kopanie nogami.:no: Nie mogłam go uspokoic i tak do 6 rano z 10 minutowymi przerwami na drzemkę. Nie wiem co mu było. Wydawał mi się ciepły , więc dałam mu Panadol ( jak coś bolało , to chyba w końcu podziałał). Spaliśmy do 10;30. :-D I w sumie nie wiem o co chodzi. Teraz dziecko si bawi zadowolone i tylko Tatatatat, bo tata do pracy poszedł ( biedny niewyspany) :baffled:

Ita
- super ,że wyjazd się udał, i że znowu jsteś z Nami :tak:
Iza- gratuluję zakupu, fajne te leżaczki ze względu na trzy funkcyjnośc:tak:
Kasiulka- najważniejsze ,że mała wygląda na zadowoloną- słodka
Perfekta- niezłe zakupki, czekam na fotki ( kurde a unas znowu odwlekają wypłate:wściekła/y:)

A co do fryzjera, to zafarbowałam i znowu mam grzywkę- ostatni raz byłam u fryzjera przed ślubem w kwietniu:-D I tak nie wyglądam za dobrze, bo jak matka może wyglądac o 24 w nocy:confused:
DSC03369 (Medium).jpgDSC03336 (Medium).jpg I mój mały Prisons :) ( nie wiem czy tak się piszę :)

Witam po 2 dniowej przerwie piszecie o korkach a my wczoraj właśnie się wybraliśmy:-(
i naprawde niewiem skąd tych samochodów się tyle wzieło no ale zakupy zabawkowe na marysi urodziny bo będą 2 grudnia zakupione:-)
no i szczeniaczka uczniaczka dla małej pod choinke będzie już z głowy i kupiliśmy te duże puzzle piankowe najwięcej zabawy ma z nimi marysia ale małej też się podobają tylko się wkurzyłam bo chciałam dziewczynom sukienki w hm kupić ale oczywiście takich nie było a na stronie widziałam takie sśliczne no ale może jeszcze będa kupiliśmy jej takie bajery
http://allegro.pl/polly-pocket-tropikalna-wyspa-ogromny-zestaw-p5047-i1305335232.html
http://allegro.pl/barbie-lalka-basen-plywajacych-szczeniaczkow-t2706-i1300533395.html

Ostatnia edycja:
Witam. U nas nocka tragedia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Jak wróciłam 0 23 od fryzjera, to Jasiek zaraz się obudził, co mu się nigdy nie zdarzało. Dostałam cyca i z powrotem do łóżeczka.No i 0 3;30 się zaczęło- darcie, nerwy, machanie rękoma i kopanie nogami.:no: Nie mogłam go uspokoic i tak do 6 rano z 10 minutowymi przerwami na drzemkę. Nie wiem co mu było. Wydawał mi się ciepły , więc dałam mu Panadol ( jak coś bolało , to chyba w końcu podziałał). Spaliśmy do 10;30. :-D I w sumie nie wiem o co chodzi. Teraz dziecko si bawi zadowolone i tylko Tatatatat, bo tata do pracy poszedł ( biedny niewyspany) :baffled:

A co do fryzjera, to zafarbowałam i znowu mam grzywkę- ostatni raz byłam u fryzjera przed ślubem w kwietniu:-D I tak nie wyglądam za dobrze, bo jak matka może wyglądac o 24 w nocy:confused:
Zobacz załącznik 300072Zobacz załącznik 300073 I mój mały Prisons :) ( nie wiem czy tak się piszę :)

no pięknie kochana:tak::tak: a twój synuś widać zadowolony za kratami:-D:-D u ciebie nocka tez nie za bardzo:baffled:

Kurcze co jes z tymi nockami u naszych maluchów u mnie dziś najgorsza noc od urodzenia małej wstawałam chyba z 7 razy masakra a tak normalnie zawsze z 1 góra 2 karmienia w nocy ale sprawdzałam że dziąsło napięte jak niewiem ale tez kaszki na noc nie zjadła bo usneła wcześniej i na kasze sie nie obudziła juz sama niewiem co jest grane

Hej hej hej:tak::tak::tak::tak:

U nas już trochę lepiej z kaszlem:tak::tak: A tak to nic nowego;-) NArazie z ząbkami spokój-dziwne ale nie marudzi nic Alanek;-) Teraz sobie smacznie śpi:tak:
A ja szaleję z praniem i porządkami:tak::-D
Mężulek na służbie. Na dworze pochmurno i pada od czasu do czasu:-(
Ale i tak do poniedziałku nie wychodzimy.

A tak wogóle to wyczytałam na necie że kaszel u takich smyków jak nasze to może być też objaw wyrzynania się ząbków:szok::szok:Że dziecko bardzo dużo śliny produkuje i nie daje rady połykać czy jakoś tak:szok:Nawet bym na to nie wpadła:no:

A mówiłam Wam że zbiłam szybę od piekarnika w czwartek???:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Taka zła jestem bo to moja ukochana kuchenka:-D:-D:-D a patrzyłam na allegro ile kosztuje taka to jedna była i 120zł kosztuje!!!!!!:szok::szok:Ehhhh Dobrze że jest druga więc tragedii nie ma i piec mogę:-p:-D Ale jak by to Grzesiek zbił to chyba musiałby ją sklejać!!!A rozwaliła się na całą kuchnię w drobny maczek:szok::szok::szok: A ja tylko patelnię chciałam schować do piekarnika i leciutko uderzyłam:dry::dry::surprised::dry::surprised:

Idę Was poczytać:-)

no to zrobione jestem właścicielką takiego leżaczka dzięki dziewczyny bo ja zrezygnowałabym bo myślałam że tylko do 9 kg są
koniczynka to wy z anik chyba sąsiadki jesteście bo anik też najbliżej ma do tesco
a to mój zakupFISHER PRICE LEŻACZEK BUJACZEK 3 W 1 (1313997068) - Aukcje internetowe Allegro
Ja też byłam przekonana że leżaczki są do 9:dry::dry::dry:

Mi sie otwiera, ale jeszcze raz wstawie :-)
Zobacz załącznik 300069
Fajniutka;-) a nie spadła??;-)

Zobacz załącznik 300072Zobacz załącznik 300073 I mój mały Prisons :) ( nie wiem czy tak się piszę :)
Ślicznie:tak::tak::tak:
A ja czwarta!

Zamówiłam Hani nowy leżaczek i w końcu przyszedł

Zobacz załącznik 300053
Fajny,a Hania wygląda na taką dużą:tak::tak::tak:

A tam nie wyszedł-mi się bardzo podoba:tak::tak:Mogę i ja kiedyś złożyć zamówienie???Najlepiej na straż albo czołg:-D:-D
iiwka Zdrówka dla chłopaków!!!!!!!!!!!!
Dziękuję:tak:

Lenka ja w życiu robiłam dwa serniki i w dodatku nie wyszły:wściekła/y::no: Więc nie pomogę:-(

Hej dziewuszki

Wspolczuje nocek widze ze maluszki daja w kosc, u nas jedynie wieczory jakies marudne, i placz przy kladzeniu do lozka co sie nie zdarzalo juz bardzo dlugo, zasypia dopiero na rekach, juz dwa dni pod rzad :baffled:

emalia super taka grzyweczka asymetryczna a Jas jaki rozesmiany slicznosci:tak:

koniczynka fajnie ci Emilka "zwisa" z tego lezaczka :-D pewnie tez ci ciagle fika na brzuszek i nie chce nigdzie siedziec?

iiwk zdrowka dobrze ze juz lepiej, szkoda tego piernika :-(

ita pewnie ze pamietamy, super taki fitnes z dziecmi, gratuluje udanego chrztu!:-)

Ostatnia edycja:
reklama
A u nas leżaczek i huśtawka są beeeee:tak:, a to dlatego że nie można się na nich na brzuch odwrócić, Iga poleży minutę i wygina się jak paragraf żeby tylko nie być na plecach i oczywiście jest ryk, troszkę lepiej na huśtawce bo wiadomo rusza się i gra muzyczka ale też nie ma szału. Przymierzam się do wystawienia obu na allegro, ale narazie używam do karmienia.

Ita - welcome back

Izia - smakowity torcik Hello Kitty:-)

Gosiagro - współczuję nocki, oby to był jednorazowy wybryk. A ja pozazdrościłam Ci imprezkowania i ostatnio byliśmy u małej Lenki, a dzisiaj na imieniny do przyszłej chrzestnej wybywamy:-):-):-)jupi!!!

koniczynka
- niezłą masz akrobatkę

emalia - świetnie wyglądasz, uwielbiam grzywki!!!!A maluch bardzo zadowolony z nocnego wstawania:-D

iiwka - zdrówka dla chłopaków

Do góry